hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lesták Zsófi cikkei

  #1
2017-04-21 13:29:00

A That’s Harrasment című sorozat igaz történeteket dolgoz fel és pedagógiai célzattal készült.

  #2
2017-04-07 12:09:00

Egyedülállónak, vagy legalábbis ritkának számít, hogy egy civil szervezet létrehoz egy komplett piaci terméket, amelynek elemei között kártyajáték, interaktív színdarab és online applikáció is szerepelnek, és amelyek egyenként és együtt is akár a CSR-ra nyitott cégek rendelkezésére állnak. A TASZ és a Csillagház Általános Iskola által közösen megálmodott Mondo szórakoztatóan nevel önállóságra és jogtudatosságra, ráadásul kapcsolatot tud teremteni ép és fogyatékos gyermekek között, ami a társadalmi együttműködés elengedhetetlen feltétele. "Képes vagy megvédeni magad" - ez a projekt fő üzenete.

  #3
2017-03-17 10:17:00

Múlt héten zajlott a Kreatív és a Republic Group közös szervezésében a Multi Screen Advertising nevű konferencia az A38 hajón, ami arról szólt, hogy mit kezdhetnek a reklámozók azzal a helyzettel, hogy ma már nagyon sokan unják, kerülik és blokkolják a reklámokat. A két leggyakoribb fogalom, ami ennek kapcsán elhagyta az előadók száját: a storytelling és a branded content.

  #4
2017-02-20 12:23:00

Iina Vuorivirta Budapesten mutatta be az áruház nyári kollekcióját. Mesélt az életéről, a kedvenc tárgyairól és arról, milyen utólag hibákat találni.

hirdetés
hirdetés
Görögország és a közmédia.
Mármint olyan, ami repül.
Gúzsba kötve krízist kezelni, ez a kihívás.

Lehet-e figye­lemfelkeltő, minőségi csomagolásterveket készíteni mindössze két színből?

Mark Zuckerberg, mint magyar márkanagykövet.

Egy mérkőzés hálózatilag elemezve.

hirdetés