hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szedlák Ádám cikkei

  #1
2017-10-02 14:26:00

A meglátásai naplementés és óceánpartos képeken is szembejönnek. Az ötletei egyaránt felbukkanhatnak Fortune 500-as cégek igazgatói ülésein és egy szolfézsre vagy zongorázni menni nem akaró gyerek szobájában. Az összes könyve bestseller lett annak ellenére, hogy az összes könyvéről írt szakértői kritika ugyanazokba a jellemzőkbe akad bele. Malcolm Gladwell jelenség, kultúrhérosz és valószínűleg a leghíresebb olyan kortárs újságíró, aki nem tudja átlépni az árnyékát.

  #2
2017-07-11 13:53:00

Közhely, hogy a technológia alapjaiban változtatja meg a világot. Különösen azért, mert nehéz pontosan megragadni, mit és hogyan alakított át az elektromosság, a digitális fotózás vagy például a drót nélküli kommunikáció. Még egy szűk területen, a sportban is nehéz ennek a felmérése. Mégis, most egy cikk erejéig legyen az a mottónk, hogy gyorsabban, magasabbról, többet! Az első Tour De France tangóharmonikáitól és a húszas évek olimpiáinak századmásodperces pontosságú kronográfjaitól a robotautókig és tovább. 

  #3
2017-05-18 11:51:00

Egyelőre nem nyilvános, hogy mennyiért vette meg a Prezi a legismertebb lett statupot, és arról sem szívesen beszél a két cégvezér, hogy milyen termékeken dolgoznak. Bonóról, Hitler megkínzásáról, a digitális írástudásról és az olvasók felelősségéről beszélgettünk Árvai Péterrel és Mikko Järvenpääval a bejelentés másnapján, Budapesten..

  #4
2017-03-28 12:15:00

Igazolt sportolók, rendszeres edzések és bajnokságok – az e-sport mostanában mindenben hasonlít a fizikai világban játszott analóg sportokra, csak közben senki nem hagyja el a gépszobát. A cikk a Kreatív márciusi számában jelent meg.

#5
2016-11-22 15:34:00

A külön-külön megvásárolt szoftvereket és saját levelezőrendszert a Microsoft Office 365 megoldására cserélte a Jegymester. Papp Gábor ügyvezető igazgatóval beszélgettünk a döntés hátteréről, a kisvállalatokról és arról, hogy mit tanultak eddig a felhőalapú informatikai megoldások használatából. Szedlák Ádám interjúja, avagy minden, amit a felhőszolgáltatásról egy KKV-nak tudni érdemes.

  #6
2016-10-07 11:14:00

Nagy feladatot vállal az, aki megpróbálja megmondani, mi a virtuális valóság. Olyan a helyzet, mintha az egyik mozi még csak némafilmeket játszana, a másikban viszont már a bejáratnál osztogatnák az IMAX-szemüvegeket. Megpróbálunk rugalmas definíciókkal némi rendet tenni a kütyük és a technológiák között.

hirdetés
hirdetés
Görögország és a közmédia.
Mármint olyan, ami repül.
Gúzsba kötve krízist kezelni, ez a kihívás.

Lehet-e figye­lemfelkeltő, minőségi csomagolásterveket készíteni mindössze két színből?

Mark Zuckerberg, mint magyar márkanagykövet.

Egy mérkőzés hálózatilag elemezve.

hirdetés