hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

alapító, Whitereport Incze Kinga cikkei

  #1
2020-02-11 12:53:00

Sorozatunkban Incze Kinga, a Whitereport cross-médiapiaci adatbázis alapítója osztja meg velünk benyomásait, amelyeket a Budapest és London közötti ingázás során tesz. A szövegben foglaltak az ő szakmai véleményét tükrözik. Ez a tizenegyedik rész, az első erre olvasható.

 

  #2
2020-01-13 13:43:00

És mit jegyzetelnek közben brüsszeli és brit versenyjogászok és magyar minisztériumi programvezetők? Incze Kinga elmeséli.

  #3
2019-04-29 14:42:00

Hatodik részével folytatódik a Whitereport alapítója, Incze Kingának sorozata, a What is in the air?, amelyben a szakember főként nagy-britanniai élményeiről számol be időről-időre a Kreiatív olvasóinak. Ebben a cikkben a Campaign reklámos szaklap által szervezett Digital Media Strategies konferenciáról nyújt át egy csokor tanulságot.

  #4
2016-06-21 14:38:00

A Whitereport crossmedia-browser szolgáltató startup nem olyan régen az Egyesült Államokban állíthatott ki a Collision startupkonferencián – ráadásul a kiválasztott legígéretesebb adatcégek egyikeként. Most megosztják, mit is tanultak Amerikában. – a cég vezetőjének, Incze Kingának tanácsokkal ellátott beszámolója.

hirdetés
hirdetés
Görögország és a közmédia.
Mármint olyan, ami repül.
Gúzsba kötve krízist kezelni, ez a kihívás.

Lehet-e figye­lemfelkeltő, minőségi csomagolásterveket készíteni mindössze két színből?

Mark Zuckerberg, mint magyar márkanagykövet.

Egy mérkőzés hálózatilag elemezve.

hirdetés