Molnár Karesz, a Red Lemon Senior PR Consultantje a mai Recharge-ban!

A Recharge mai írása Gulyás Jánostól, a Wavemaker CEO-jától érkezett. Ő arról mesél, hogyan tudja kordában tartani a saját gondolatait. Mindfulness, jóga, meditáció – figyeljetek! 

Az eheti Recharge-ban Szabó Gyuri, a Trafó Kortárs Művészetek Háza menedzserigazgatója mondja el, mi tölti fel.

A Recharge-ban most Benedek Ágota, a Rumbarumbamm szerzője osztja meg házi trükkjeit a hirtelen boldogsághoz.

Kenyhercz Kinga, az ACG PR-vezetője nem hétköznapi örökséget tudhat magáénak - 50 év után sikerült csak felfedeznie, egy erdő mélyén. A Recharge-ban most elmeséli, hogyan bukkant rá. 

A Recharge-ban ma Varga Sára, a Socially alapítója meséli el, hogy fedezett fel egy régi hobbit újra a koronavírus alatt - és hogy tanult meg értékelni sok apró más dolgot. 

A Recharge-ban Kozma Noémi, a Mindshare directora vall arról, hogyan szippantotta be a természetjárás.

Jávor Bence a Greenroom kreatívigazgatója értekezik röviden a Recharge legfrissebb darabjában arról, hogyan szerette meg az úszást, annak ellenére, hogy utálja az élővizet. 

Az animációs Netflix-sorozat esendő főszereplője nem kisebb kérdéseket feszeget, mint hogy mi az élet, a halál, meg minden.

A Recharge-ban a Wavemaker art directora, Kovács Eszter mesél a hobbiról, ami asztalhoz szögezi, és nem ereszti órákon keresztül.

hirdetés

Horváth Renátó, az eastaste ügynökség alapítója, és a Budapest Showcase Hub főszervezője mesél egyik fő szenvedélyéről, a deszkázásról.

Nagy Dániel, a DDB Budapest junior szövegírója ajánl olvasnivalót a Rechargeban.

A Recharge-ban most Schaffler Sarolta, a Radnóti Színház marketing- és kommunikációs vezetőjének gondolatait olvashatjátok.

A szülei azt hitték, múló hóbort. Pinczés-Pressing Ádám azóta komoly gyűjteményt halmozott fel képregényekből. 

Vannak könyvek, amiket az ember időnként levesz a polcról, és pont ugyanolyan lelkesedéssel tudja végigolvasni, mint először. Recharge!

A Dalfutár friss epizódja zeneileg mindenképp a csúcsot jelenti a műsor történetében. Így még azt is megengedheti magának a produkció, hogy félórán keresztül nézőként azt látjuk, hogy szinte semmi sem történik.

Viszlát, Kultúrterror, szia, Recharge! Töltödj fel művészettel, irodalommal, utazással! 

Hét művészeti ágban rejlő lehetőségekről, támogatási formákról tanuéhatnak a résztvevők.

Magyar, francia, észt, spanyol és chilei startup ötletek csapnak össze az online térben január 21-én, csütörtökön a Design Terminal online Demo Day-én.

30 százalékkal költött tavaly az állam a tévétársaságnál, mint 2019-ben.

A full-service ügynökséghez a Benu közterületi foglalásai és a Maresi közösségi médiás kommunikációja került. 

Január 16-tól működik a Magyar Hang Plusz, ahova a mélyebb, alapos újságírói munkával készült írások kerülnek.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Görögország és a közmédia.
Mármint olyan, ami repül.
Gúzsba kötve krízist kezelni, ez a kihívás.

Lehet-e figye­lemfelkeltő, minőségi csomagolásterveket készíteni mindössze két színből?

Mark Zuckerberg, mint magyar márkanagykövet.

Egy mérkőzés hálózatilag elemezve.