A Recharge-ban ma Varga Sára, a Socially alapítója meséli el, hogy fedezett fel egy régi hobbit újra a koronavírus alatt - és hogy tanult meg értékelni sok apró más dolgot. 

A Recharge-ban Kozma Noémi, a Mindshare directora vall arról, hogyan szippantotta be a természetjárás.

Jávor Bence a Greenroom kreatívigazgatója értekezik röviden a Recharge legfrissebb darabjában arról, hogyan szerette meg az úszást, annak ellenére, hogy utálja az élővizet. 

Az animációs Netflix-sorozat esendő főszereplője nem kisebb kérdéseket feszeget, mint hogy mi az élet, a halál, meg minden.

A Recharge-ban a Wavemaker art directora, Kovács Eszter mesél a hobbiról, ami asztalhoz szögezi, és nem ereszti órákon keresztül.

Horváth Renátó, az eastaste ügynökség alapítója, és a Budapest Showcase Hub főszervezője mesél egyik fő szenvedélyéről, a deszkázásról.

Nagy Dániel, a DDB Budapest junior szövegírója ajánl olvasnivalót a Rechargeban.

A Recharge-ban most Schaffler Sarolta, a Radnóti Színház marketing- és kommunikációs vezetőjének gondolatait olvashatjátok.

A szülei azt hitték, múló hóbort. Pinczés-Pressing Ádám azóta komoly gyűjteményt halmozott fel képregényekből. 

Vannak könyvek, amiket az ember időnként levesz a polcról, és pont ugyanolyan lelkesedéssel tudja végigolvasni, mint először. Recharge!

hirdetés

A Dalfutár friss epizódja zeneileg mindenképp a csúcsot jelenti a műsor történetében. Így még azt is megengedheti magának a produkció, hogy félórán keresztül nézőként azt látjuk, hogy szinte semmi sem történik.

Viszlát, Kultúrterror, szia, Recharge! Töltödj fel művészettel, irodalommal, utazással! 

A lap cikke szerint az Indamedia vezetése az Index és az MTVA közötti konfliktus után dönthetett a visszavásárlásról.

A testület szerint a Klubrádió műsora sem volt gyűlöletkeltő.

Indulhat a könyvespolcok ismerkedése. A Libri kampánybejelentőjét olvashatjátok.

Twitteren őrjöng, kamunak tartja a klímaváltozást, és mindenkit utál, de főleg a postát. Ismerős? 

A kötet szerzője a zwoelf digital tulajdonosa, Serfőző Péter.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Meghosszabbított nevezési határidő: 2020. november 27.

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!

Görögország és a közmédia.
Mármint olyan, ami repül.
Gúzsba kötve krízist kezelni, ez a kihívás.

Lehet-e figye­lemfelkeltő, minőségi csomagolásterveket készíteni mindössze két színből?

Mark Zuckerberg, mint magyar márkanagykövet.

Egy mérkőzés hálózatilag elemezve.