A csatlakoztatott kis kocka új funkciókkal tért vissza a papírcetlis jegyzetekért és a miniatűrizált tárgyakért rajongó technofilok nagy örömére.

Tervezői szerint a szemüreg körüli területre vetített kék fény segít leküzdeni az álmosságot, ráadásul jobb kedvre deríti viselőjét.

A telefon kamerájával kell csak ráfókuszálni az adott fogásra, majd egyből listázza, hogy mit mondtak róla mások.

Grammra pontosan mér, a mellé fejlesztett applikációval pedig azt is megmondja, hogy épp hány kilokalóriát ebédelünk.

Az egyik kezünkben a telefonunkat a papír fölött tartva, a másikban a tollat fogva, egyszerűen csak le kell másolnunk azt, amit szeretnénk.

A madarak szárnycsapásait imitáló Metafly láttán talán még az egykor papírsárkányt eregetők szíve is picit hevesebben ver.

A vékony lámpatest egyetlen mozdulattal mobilra csíptethető, tetszés szerint hajlítgatható, a fényereje pedig helyzettől függően szabályozható.

A kiskorúak a készlethez tartozó applikáció segítségével programozhatják interaktívvá saját találmányaikat.

Fejlesztői szerint ennél a robot HR-esnél objektívabb és igazságosabb interjúztató nincs is a világon.

A hangfalként is működő könyvespolcok nyár végére már bárki Klippan-kanapéja felett ott duruzsolhatnak.

Egy londoni startup a kerékpáros balesetek számának csökkentése érdekében a testre szerelné a kerekezők indexét.

Egy kis érme, amivel az egész természet lüktető zenedobozzá válik.

A Deeptime hangfalaiban a zene és a víz alatti őskövületek története talált egymásra.

Ezzel a kis szerkezettel sem a telefont, sem a kulcsot nem kell majd keresgélni, mert addig csipog, rezeg és muzsikál, amíg egymásra nem talál a két eszköz.

Az ötlet a Charlie Hebdo szerkesztőséget ért 2015-ös terrortámadás idején született meg, amelyre a világ jobbik fele egyetlen szlogennel reagált.

És ezt leginkább azok fogják értékelni, akik utazásaik során legalább három kérdést rendszeresen feltesznek maguknak a reptéren.

Jár mellé egy töltőállomás, és persze, maga az élmény, hogy olyan tempóban térhetünk nyugovóra, ahogyan azt a Napnak is megírták.

Ugyanúgy használhatjuk edzéshez, mint akkor, ha kezd felmenni a pumpa a dugóban ücsörgéstől, vagy a céges mailek görgetésétől. 

A gyűrűt felhúzva minden tárgyból előcsalogathatjuk a legszebb harmóniákat – pláne, ha azok elég színesek.

Nincs rajta a nevünk a céges bögrén, ovisjel a gyerek tornazsákján vagy szöveg a sószórón? Na, erre találták ki a zsebnyomtatót!

A MOST Fórum május 30-i eseményén a magyar sportélet szereplőivel tekintjük át, hogyan változott a szabadidő- és élsport a technológia fejlődésével. (X)

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Görögország és a közmédia.
Mármint olyan, ami repül.
Gúzsba kötve krízist kezelni, ez a kihívás.

Lehet-e figye­lemfelkeltő, minőségi csomagolásterveket készíteni mindössze két színből?

Mark Zuckerberg, mint magyar márkanagykövet.

Egy mérkőzés hálózatilag elemezve.