Bolygónk mintájára márványozott telefontöltő formájában tartaná körforgásban az eldobált műanyag hulladékokat egy brightoni cég.

A Hydrow multifunkciós evezőpad, ami virtuális túrákat és teljes testes edzésprogramokat is kínál.

Egy külső vezérlőegységgel és egy projektorral bármilyen bukósisakot fel lehet okosítani.

A Locomogo az első olyan játék a kódolásra tanító eszközök közül, amely nem egy robot építésére ösztönzi a gyerekeket. 

És ennek azok fognak örülni, akik még szeretnek kézzel jegyzetelni, ugyanakkor lusták mindazt a gépükbe is bepötyögni. 

Ez a kis okosgömb a telefonon keresztül képes bárkit tréningelni, a golfszótárával pedig a sportban használt szakkifejezéseket is segít megérteni. 

Mostantól bárki gyakorolhat a japándob e-verzióján anélkül, hogy a szomszédjai kiátkoznák őseivel együtt a világból. 

Egy appon keresztül lehet ellenőrizni azt is, hogy bezártuk-e az ajtót, hogy ki, mikor érkezett haza, vagy mikor, hova nem ment el. 

Vintage stílusban élesztették fel a régi idők harmonikás fényképezőgépét, amelyet préselt mahagónifalapokból és sárgaréz kallantyúkkal készítettek.

És bár ebben lesznek menetiránnyal ellentétesen ültető helyek is, szerencsére még mindegyik az ablak mellé szól.

Másképp cseng a kórus hóesésben, növekvő gomolyfelhőzetben és akkor is, ha az égen csapatostul vonulnak a madarak.

A vékony lámpaállványszerű eszköznek most már azok is örülhetnek, akik nem nyugszanak bele abba, hogy a régi könyvpéldányokat csak a könyvtárakban lehet olvasni.

Ez a kis LED-es lámpa emberek millióinak életét változtathatja meg a közeli jövőben. 

2020 legújabb és legzöldebb háztartási gépe címére az LG is benevezett, amelyhez kistálkás vetőmag-csomagokat és az otthoni kertészkedés élményét kínálja majd.

Összeállt a világ legnagyobb, vadállatokat gyűjtő fényképes adatbázisa, amelyben több milliónyi kameracsapda vadállatokról készült fotóit nézegethetjük akár a fotelből.

A mobiltok valójában egy mini számítógép, amelyet víz alatti kamerával, iránytűvel és merülési naplóval szereltek fel.

És nekik köszönhetően ma már egyre több korcsoportból kikerülő munkavállalói avatar teljesíti küldetését a világpiac nagypályáin.

A világ leglaposabb kijelzőjét azoknak tervezték, akik állandóan mozgásban vannak, és szeretik nagyképernyőn követni mindazt, amin épp dolgoznak.

A nyakból a vállra lógatott eszközt direkt az otthoni filmnézéshez tervezték, a házimozirendszerek hangszóróinak helyettesítésére.

Azoknak a macskáknak fejlesztették, akik hajlamosak tartós lustálkodásba fojtani önsajnálatukat azért, mert egész napra otthon hagyja őket a gazdi.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne ad

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! A Kreatív szaklap először szervezi meg a Best of Best.net & Lollipop workshopot, amelyen az ügynökségek bemutatják a két versenyen legeredményesebben szereplő kampányaikat.

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: június 3.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! ÚJ IDŐPONT HAMAROSAN!

Görögország és a közmédia.
Mármint olyan, ami repül.
Gúzsba kötve krízist kezelni, ez a kihívás.

Lehet-e figye­lemfelkeltő, minőségi csomagolásterveket készíteni mindössze két színből?

Mark Zuckerberg, mint magyar márkanagykövet.

Egy mérkőzés hálózatilag elemezve.