Nincs több nyomkodás: elég ujjunkat a kivetített, hologramszerűen megjelenő piktogram fölé emelni.

A Weeylock rongálásbiztos tokkal és lopásjelzővel könnyíti meg a biciklisek életét. Nincs több kulcskeresés, nincs több vacakolás a zár kinyitásával.

Nemcsak a vízi közlekedést színesítik majd, hanem kis létszámú hajóflottává alakulva az áruk szállításában is szerepük lehet

A Duorest On új ülőpárnája tudja, hogy milyen pózban ülsz, és megtanítja korrigálni azt.

A világ legkisebb, hordozható csillagvizsgálója a hobbiból csillaglesre indulók előtt is megnyitja az égboltot.

A különféle funkciók, a hívásfogadás vagy a zenelejátszás a szemüveg szárát megérintve aktiválhatók.

A mesterséges intelligencia által vezérelt készülék minden olyan hely atmoszférazaját elraktározza, ahol a tulajdonosa megfordul.

A holografikus kijelzőn úgy csodálhatjuk 3D-ben a saját képeinket és videóinkat, mintha a Harry Potter-filmek élő, grimaszoló festményeit bámulnánk.

A csuklópánt egy gombnyomásra változtatja vírusbiztossá közvetlen környezetünket, és közben egy kicsit szuperhősnek is érezhetjük magunkat.

Magyar nyelven is elérhetővé vált az alkalmazás, amely a súlyos beszédzavarral küzdő gyerekek és felnőttek akadálymentes kommunikációját támogatja.

A kijelzőjén üzen, ha szüksége van beavatkozásra, egy alkalmazásnak köszönhetően pedig távolról is nyomon lehet kísérni a növények fejlődését.

A nyakcsigolyákra fixált, kis méretű tartásjavító szerkezet a mobilunkon keresztül jelzi, hogy ideje kihúzni magunkat, vagy felállni egy kicsit az asztaltól.

Emo néha gyerekesnek tűnik, de hasznos funkciókat is kapott: hangszóróként, ébresztőóraként és okoslámpaként is használható.

Megoldást jelenthet azok számára, akik a világ vízszegény szegleteiben élnek, vagy egy természeti katasztrófa miatt nem jutnak tiszta vízhez.

A POD nevű cargobringa tervezője egy alkalmazással is támogatná a sharing delivery megvalósítását.

Az önjáró elektromos komp kapitány nélkül, de emberi felügyelet mellett szállítja utasait a folyó túlsó partjára, 0-24-ben, teljesen ingyen.

A Compocity okoskukája szagmentesen, mikroorganizmusok segítségével készíti el a komposztot, a hozzá tartozó app pedig a mérések alapján javasol befogadó növényfajtát.

A fenntartható mobilt a tulajdonosa is darabokra szedheti.

Egy brit fejlesztői csapat azon dolgozik, hogy planétánk minden szegletében elérhetővé tegye az ivóvizet.

A Hexa nevű drón irányításához nincs szükség jogosítványra.

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

Görögország és a közmédia.
Mármint olyan, ami repül.
Gúzsba kötve krízist kezelni, ez a kihívás.

Lehet-e figye­lemfelkeltő, minőségi csomagolásterveket készíteni mindössze két színből?

Mark Zuckerberg, mint magyar márkanagykövet.

Egy mérkőzés hálózatilag elemezve.