Másképp cseng a kórus hóesésben, növekvő gomolyfelhőzetben és akkor is, ha az égen csapatostul vonulnak a madarak.

A vékony lámpaállványszerű eszköznek most már azok is örülhetnek, akik nem nyugszanak bele abba, hogy a régi könyvpéldányokat csak a könyvtárakban lehet olvasni.

Ez a kis LED-es lámpa emberek millióinak életét változtathatja meg a közeli jövőben. 

2020 legújabb és legzöldebb háztartási gépe címére az LG is benevezett, amelyhez kistálkás vetőmag-csomagokat és az otthoni kertészkedés élményét kínálja majd.

Összeállt a világ legnagyobb, vadállatokat gyűjtő fényképes adatbázisa, amelyben több milliónyi kameracsapda vadállatokról készült fotóit nézegethetjük akár a fotelből.

A mobiltok valójában egy mini számítógép, amelyet víz alatti kamerával, iránytűvel és merülési naplóval szereltek fel.

És nekik köszönhetően ma már egyre több korcsoportból kikerülő munkavállalói avatar teljesíti küldetését a világpiac nagypályáin.

A világ leglaposabb kijelzőjét azoknak tervezték, akik állandóan mozgásban vannak, és szeretik nagyképernyőn követni mindazt, amin épp dolgoznak.

A nyakból a vállra lógatott eszközt direkt az otthoni filmnézéshez tervezték, a házimozirendszerek hangszóróinak helyettesítésére.

Azoknak a macskáknak fejlesztették, akik hajlamosak tartós lustálkodásba fojtani önsajnálatukat azért, mert egész napra otthon hagyja őket a gazdi.

És ezt a nosztalgikus hangulatban fogant, finom részletességgel kidolgozott mechanikus billentyűzetet még prémium hangszórókkal is felszerelték.

A hangvezérelhető függönyhúzogató tili-toli bármilyen, karnison lógó textilt képes felokosítani.

A telefonod mindent érez, simogasd meg a bőrét!

Akkora, mint egy tányér, mobilos applikációval vezérelhető, és árban már a megfizethető hobbidrón kategóriát képviseli.

A beszélő tükör előtt állva már nemcsak csoportos edzésekbe lehet bekapcsolódni, de a legszimpatikusabb személyi edzőt is kiválaszthatjuk a készletből.

A szilikonos mobilhámot nemcsak a magasságból fotózni szeretők, de a teljesen hétköznapi pillanatokban telefonjukat leejtők és vízbe pottyantók is értékelni fogják.

Az önmagát felfújó sisak abban a pillanatban előugrik, amint az esést érzékeli.

Októbertől már a mobilos fotóinknak is lehet több dimenziója, jellegzetes illata és tapintása.

Ha egyszerre szeretnél telefonon pötyögni, laptopon levelet írni és a tableten naptárat szerkeszteni, akkor itt a megoldás.

Time to relax! – így jelez majd az első csuklón hordható jógaóra, ha stresszesnek érzékeli viselőjét. Ájurvédát minden irodai dolgozónak!

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján! Helyszín: Story Budapest (1075 Budapest Kazinczy utca 21.) Időpont: 2020. január 29. kapunyitás: 19:00, pontos kezdés: 19:30

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

GYÓGYKOMM március 12-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

Görögország és a közmédia.
Mármint olyan, ami repül.
Gúzsba kötve krízist kezelni, ez a kihívás.

Lehet-e figye­lemfelkeltő, minőségi csomagolásterveket készíteni mindössze két színből?

Mark Zuckerberg, mint magyar márkanagykövet.

Egy mérkőzés hálózatilag elemezve.