Októbertől már a mobilos fotóinknak is lehet több dimenziója, jellegzetes illata és tapintása.

Ha egyszerre szeretnél telefonon pötyögni, laptopon levelet írni és a tableten naptárat szerkeszteni, akkor itt a megoldás.

Time to relax! – így jelez majd az első csuklón hordható jógaóra, ha stresszesnek érzékeli viselőjét. Ájurvédát minden irodai dolgozónak!

Beep néven az Amazon Alexájának riválisaként indítja el saját hangasszisztensét a BBC, amely lehetővé teszi, hogy az otthoni okoshangszórók már a brit akcentust is megértsék.

Nemcsak a tanárok lelkét készíti fel a tanévkezdésre, de rajtuk keresztül a diákoknak is segít túlélni az első, padban töltött napokat.

Egy kémikusokból álló csoport addig játszott egy tál hidrogéllel, amíg felfedezte az információtömörítés következő generációs találmányát, amely a QR-kódnál is több információt képes tárolni.

Hamarosan az is el tudja készíteni az első saját kötött ruhadarabját, aki még egy gombolyag fonalat sem vett soha a kezébe. 

A világ első olyan szintetikus lencséje, amely képes leutánozni a valódi szemlencse működését.

Hatvan évvel ezelőtt kísérleteztek először az eldobható pelenkákkal, mára kommunikálni is megtanították.

A Megvii alkalmazása a jellegzetes orrminták alapján bármilyen négylábút kiszagol.

Minden paramétert, amit a futók és bringások ma digitalizált csuklójukon mérnek, azt az úszók már víz alatt is képesek meglátni ezzel a szemüveggel.

De érzés szerint locsolhatjuk kávéval is, miközben olyan remekül tűri a karcolásokat, hogy még a pengés tesztnek is ellenáll.

Elindult a fotósok és videósok Uber-eként működő szakemberkereső platform.

A tableten a zene hagyományos kotta- és a zongorakép formájában is megjelenik, így nekünk tényleg csak a felvillanó színeket kell lenyomkodnunk.

A kormányra ültetett miniasszisztens kijelzőt és ezzel együtt egy csomó új funkciót is kapott.

A szívünkig hatolva rezegteti a ritmust, és teszi fizikálisan is érezhetővé az összes, fülesről érkező hangot.

A láb szkennelése után pontosan megmondja, hogy milyen méretű és felépítésű cipőt érdemes rendelni a készletből.

A csatlakoztatott kis kocka új funkciókkal tért vissza a papírcetlis jegyzetekért és a miniatűrizált tárgyakért rajongó technofilok nagy örömére.

Tervezői szerint a szemüreg körüli területre vetített kék fény segít leküzdeni az álmosságot, ráadásul jobb kedvre deríti viselőjét.

A telefon kamerájával kell csak ráfókuszálni az adott fogásra, majd egyből listázza, hogy mit mondtak róla mások.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

Görögország és a közmédia.
Mármint olyan, ami repül.
Gúzsba kötve krízist kezelni, ez a kihívás.

Lehet-e figye­lemfelkeltő, minőségi csomagolásterveket készíteni mindössze két színből?

Mark Zuckerberg, mint magyar márkanagykövet.

Egy mérkőzés hálózatilag elemezve.