A Megvii alkalmazása a jellegzetes orrminták alapján bármilyen négylábút kiszagol.

Minden paramétert, amit a futók és bringások ma digitalizált csuklójukon mérnek, azt az úszók már víz alatt is képesek meglátni ezzel a szemüveggel.

De érzés szerint locsolhatjuk kávéval is, miközben olyan remekül tűri a karcolásokat, hogy még a pengés tesztnek is ellenáll.

Elindult a fotósok és videósok Uber-eként működő szakemberkereső platform.

A tableten a zene hagyományos kotta- és a zongorakép formájában is megjelenik, így nekünk tényleg csak a felvillanó színeket kell lenyomkodnunk.

A kormányra ültetett miniasszisztens kijelzőt és ezzel együtt egy csomó új funkciót is kapott.

A szívünkig hatolva rezegteti a ritmust, és teszi fizikálisan is érezhetővé az összes, fülesről érkező hangot.

A láb szkennelése után pontosan megmondja, hogy milyen méretű és felépítésű cipőt érdemes rendelni a készletből.

A csatlakoztatott kis kocka új funkciókkal tért vissza a papírcetlis jegyzetekért és a miniatűrizált tárgyakért rajongó technofilok nagy örömére.

Tervezői szerint a szemüreg körüli területre vetített kék fény segít leküzdeni az álmosságot, ráadásul jobb kedvre deríti viselőjét.

A telefon kamerájával kell csak ráfókuszálni az adott fogásra, majd egyből listázza, hogy mit mondtak róla mások.

Grammra pontosan mér, a mellé fejlesztett applikációval pedig azt is megmondja, hogy épp hány kilokalóriát ebédelünk.

Az egyik kezünkben a telefonunkat a papír fölött tartva, a másikban a tollat fogva, egyszerűen csak le kell másolnunk azt, amit szeretnénk.

A madarak szárnycsapásait imitáló Metafly láttán talán még az egykor papírsárkányt eregetők szíve is picit hevesebben ver.

A vékony lámpatest egyetlen mozdulattal mobilra csíptethető, tetszés szerint hajlítgatható, a fényereje pedig helyzettől függően szabályozható.

A kiskorúak a készlethez tartozó applikáció segítségével programozhatják interaktívvá saját találmányaikat.

Fejlesztői szerint ennél a robot HR-esnél objektívabb és igazságosabb interjúztató nincs is a világon.

A hangfalként is működő könyvespolcok nyár végére már bárki Klippan-kanapéja felett ott duruzsolhatnak.

Egy londoni startup a kerékpáros balesetek számának csökkentése érdekében a testre szerelné a kerekezők indexét.

Egy kis érme, amivel az egész természet lüktető zenedobozzá válik.

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nyári ráadás! Végleges nevezési határidő: július 31.

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Görögország és a közmédia.
Mármint olyan, ami repül.
Gúzsba kötve krízist kezelni, ez a kihívás.

Lehet-e figye­lemfelkeltő, minőségi csomagolásterveket készíteni mindössze két színből?

Mark Zuckerberg, mint magyar márkanagykövet.

Egy mérkőzés hálózatilag elemezve.