És nekik köszönhetően ma már egyre több korcsoportból kikerülő munkavállalói avatar teljesíti küldetését a világpiac nagypályáin.

A világ leglaposabb kijelzőjét azoknak tervezték, akik állandóan mozgásban vannak, és szeretik nagyképernyőn követni mindazt, amin épp dolgoznak.

A nyakból a vállra lógatott eszközt direkt az otthoni filmnézéshez tervezték, a házimozirendszerek hangszóróinak helyettesítésére.

Azoknak a macskáknak fejlesztették, akik hajlamosak tartós lustálkodásba fojtani önsajnálatukat azért, mert egész napra otthon hagyja őket a gazdi.

És ezt a nosztalgikus hangulatban fogant, finom részletességgel kidolgozott mechanikus billentyűzetet még prémium hangszórókkal is felszerelték.

A hangvezérelhető függönyhúzogató tili-toli bármilyen, karnison lógó textilt képes felokosítani.

A telefonod mindent érez, simogasd meg a bőrét!

Akkora, mint egy tányér, mobilos applikációval vezérelhető, és árban már a megfizethető hobbidrón kategóriát képviseli.

A beszélő tükör előtt állva már nemcsak csoportos edzésekbe lehet bekapcsolódni, de a legszimpatikusabb személyi edzőt is kiválaszthatjuk a készletből.

A szilikonos mobilhámot nemcsak a magasságból fotózni szeretők, de a teljesen hétköznapi pillanatokban telefonjukat leejtők és vízbe pottyantók is értékelni fogják.

Az önmagát felfújó sisak abban a pillanatban előugrik, amint az esést érzékeli.

Októbertől már a mobilos fotóinknak is lehet több dimenziója, jellegzetes illata és tapintása.

Ha egyszerre szeretnél telefonon pötyögni, laptopon levelet írni és a tableten naptárat szerkeszteni, akkor itt a megoldás.

Time to relax! – így jelez majd az első csuklón hordható jógaóra, ha stresszesnek érzékeli viselőjét. Ájurvédát minden irodai dolgozónak!

Beep néven az Amazon Alexájának riválisaként indítja el saját hangasszisztensét a BBC, amely lehetővé teszi, hogy az otthoni okoshangszórók már a brit akcentust is megértsék.

Nemcsak a tanárok lelkét készíti fel a tanévkezdésre, de rajtuk keresztül a diákoknak is segít túlélni az első, padban töltött napokat.

Egy kémikusokból álló csoport addig játszott egy tál hidrogéllel, amíg felfedezte az információtömörítés következő generációs találmányát, amely a QR-kódnál is több információt képes tárolni.

Hamarosan az is el tudja készíteni az első saját kötött ruhadarabját, aki még egy gombolyag fonalat sem vett soha a kezébe. 

A világ első olyan szintetikus lencséje, amely képes leutánozni a valódi szemlencse működését.

Hatvan évvel ezelőtt kísérleteztek először az eldobható pelenkákkal, mára kommunikálni is megtanították.

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Görögország és a közmédia.
Mármint olyan, ami repül.
Gúzsba kötve krízist kezelni, ez a kihívás.

Lehet-e figye­lemfelkeltő, minőségi csomagolásterveket készíteni mindössze két színből?

Mark Zuckerberg, mint magyar márkanagykövet.

Egy mérkőzés hálózatilag elemezve.