hirdetés
hirdetés
hirdetés

A PLT és a Mediaworks korábbi vezetője terjesztési és kommunikációs vezető lesz.

Holovács Annamária korábban a Ringier, majd a Mediaworks marketingvezetője volt.

Csizmadia Ildikót házon belül nevezték ki a portfólió- és partnerkapcsolati csapat élére.

Végh Tamás kívülről érkezett, Mikófalvy Balázst házon belül nevezték ki.

Szabó Ibolya korábban a Telekom belső kommunikációs csapatának vezetője volt.

Szabó Valéria 15 évig a hazai és nemzetközi Ipsos-cégeknél dolgozott.

Utódját már ki is nevezték, a piacon jól ismert szakember ő is.

Andreas Merz vezérigazgató saját döntése alapján távozik.

Ismert kommunikációs szakember került az ingatlanos cég marketingcsapatának élére.

Október 1-jétől Parti János tölti be a Budapest Marriott Hotel, a Courtyard by Marriott Budapest City Center és a Millennium Court Marriott Executive Apartments értékesítési és marketingigazgatói pozícióját.

A Google Magyarország korábbi vezérigazgatója, Heal Edina az integrált ügynökségi csoportnál folytatja munkásságát operatív igazgatóként. Az alapítók célja, hogy közreműködésével fejlesszék a vállalatcsoportot - olvasható a 24.hu-n.

Tavasszal távozott a Telekomtól, mintegy húsz év után. A jövőben számos márka kommunikációs támogatásában vállal majd szerepet az ügynökségnél.

Ada a Music FM közleménye szerint külföldi munkája miatt többé nem lesz hallható a rádióban. Juhász Bálint váltja, aki a Class FM-től igazolt át. Bella Gabriella pedig szeptember 1-jén volt utoljára az Önindítóban, ő azonban nem válik meg végleg a rádiótól.

Forgách Géza fejlesztési vezetői pozícióban csatlakozott a GroupM-hez. A WPP ügynökségi holding médiaügynökségi csoportjánál a belső folyamatok fejlesztéséért és a különböző szakmai területek együttműködésének optimalizálásáért felel.

Mounia El Hilali lesz szeptember 1-étől az IKEA Csehországért, Magyarországért és Szlovákiáért felelős vezetője – közölte a svéd bútoráruház.

Szeptembertől Robin Smith vezeti a budapesti Geometry/Ogilvy cégcsoport kreatív csapatát. A szakember eddig Dubajban volt szabadúszó kreatívigazgató.

A 2000-es évek globálisan talán legmeghatározóbb reklámosa, Alex Bogusky 2010-ben hagyta el a nevével fémjelzett ügynökséget, majd a „soha nem térek vissza a reklámszakmába” kinyilatkoztatás is elhagyta a száját. Végül visszatért, de csak azért, hogy a szívének kedves megbízóknak készítsen reklámokat, melyekben gyakran kritizálta korábbi ügyfeleit is. Úgy tűnik, a nyolc évig tartó hippiskedésnek most vége: Alex Bogusky újra a Crispin, Porter + Bogusky (CP+B) partnere lett. A nemzetközi szinten jelentős reklámszakmai hírről az AdAge számolt be.

Az éttermet fél éve irányító Peter Knoll teljesen átalakította a szervezeti struktúrát, így jött létre az új pozíció, amelyre Angelus Barbarát nevezték ki.

A Ringier Axel Springer AG megvásárolta a lengyel IT-szektor álláshirdetéseire fókuszáló No Fluff Jobs részvényeinek 44 százalékát, a cég pedig a magyar Profession.hu ügyvezetőjét, Martis Istvánt nevezte ki az álláspiaci apróhirdetési portfólió csoportigazgatói posztjára.

A világ egyik legrégebbi reklámügynöksége, az Ogilvy kirúgta globális kreatívvezetőjét, Tham Khai Menget, mert az ügynökség szerint megsértette a vállalati értékeket - írja az Adweek.

A Microsoft hétfői közleménye szerint Szentkuti Gabriella saját döntése alapján távozott június 30-án, az amerikai pénzügyi év végén.

Távozik az Info Rádióból, és trénerként folytatja pályáját, július 1-től Hlavay Richárd. A jövőben Lego Sreious Play módszerre épülő workshopokat, fejlesztő programokat szervez, tervez és tart.

Boros Pannát nevezte ki executive producernek a Viacom – számolt be róla a SorozatWiki. A Viacomhoz tartozik többek között a Comedy Central, az RTL Spike, a Paramount Channel és az MTV. A portál szerint a szakember producerként a cégcsoport helyi műsorgyártását irányítja Magyarországon.

A Story Extra című magazinműsortól érkezik Polgár Emese utódja.

Három év után frissítették a tudásanyagot. A kiadvány ingyenesen letölthető.

Pro bono alapon ügynökséget is keresnek a kampány lebonyolítására.

Az előírt kötelezettségekhez felhasznált hiányos adatok nem a Digitől, hanem a GVH saját adatgyűjtéséből származik - állítja a cég.

200 nevezésből összesen 57-et díjazott a zsűri.

hirdetés

2019. január 10-ig várja a nevezéseket az MPRSZ.

Budapesten nyílt az applikációval működtetett szálloda, amelynek gyakorlatilag nincs személyzete.

A magazin olyan hírességekről közölt fotósorozatot a különleges számban, mint Alföldi Róbert, Dobó Kata vagy Bródy János.

Olasz ügynökség felelt a netet már novemberben meghódító reklámért.

A telekommunikációs márka egy új szó létrehozásával is igyekszik erősíteni identitását. A Mito segített neki.

A könyvterjesztő-kiadó csatlakozott a Movember Mozgalomhoz.

Májusban hagyta jóvá a Gazdasági Versenyhivatal, hogy a Digi felvásárolja az Invitelt. Félrevezető közlés miatt vonták vissza a döntést ideiglenesen.

Az imázsfilm az Etele Plaza korszerűségét és multifuncionalitását mutatja be. A Kreatívon látható először.

Egy év alatt 13,4 százalékos a csökkenés mértéke az értékesített példányszámoknál.

Az interjú bizonyos részletei nem fedik a valóságot Florian Boitlin szerint.

Szerződést hosszabbított az SPI / Filmbox Magyarország és az Antenna Hungária. 

Rácz Brigitta lett Dívány.hu és a SóBors.hu lapigazgatója is.

Közel hétmillió videóindítást hoztak össze az RTL videós tartalmai egy hét alatt.

Ismét Budapesten rendezik meg a régió egyik fontos zeneipari eseményét, ahol idén a reklám- és filmzenékről, illetve a német piacról tudhatunk meg többet az esti koncertek előtt.

A Greenpeace orángutános videóját az Iceland FMCG-márka karolta fel. Jól tették.

A Dargay Attila-pályázatra december 6-ig várják a nevezéseket. A Hír TV büntetést kapott, mert a teletexten nem tüntette fel a korhatár-besorolást.

A Füred Gastro a Balaton legjobb vendéglátóit hozná egy helyre.

Logókat és csomagolást is díjaztak több magyar tervezőtől.

Erre keresi a választ a Budafoki Élesztő kampánya Nyáry Krisztiánnal.

A Hello Vidék a a főváros határain kívüli életről számol be.

A kisegér, aki elhozta a karácsonyt című könyvben ír a szerző a magyar jótékonysági akcióról.

A megoldás egyszerűnek tűnik: korlátozni az ott eltöltött időt, hogy az igazán fontos dolgokra koncentrálhasson.

November 18-ig várják startupok jelentkezését.

Az Egy nő fogságbant is az öt jelölt közé választotta az Európai Filmakadémia.

hirdetés

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

Díjátadó: 18.11.27. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányok és megoldások versenye, pontszerzés a Kreatív-MAKSZ M+Listán. Nevezési határidő: november 30.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

Hogyan keress IT-s kollégát? Félnapos konferencia december 4-én.