hirdetés
hirdetés
hirdetés

Interjú Katz Dáviddal, a 24.hu videós újságírójával.

Dancsó, Radics Peti, Tibi atya: ők következnek az ex-jobbikos szerint. Felelősségük pedig nagyobb, mint gondolnák, mondja Vona Gábor.

Ennek segítségével tudható meg, ki a „festmény-hasonmásunk”.

Remek videó készült egy influencer-kampány részeként.

Eddig nem volt erre külön ember és csapat, de most már szüksége van rá a terjeszkedő meseuniverzumnak.

Az Ipsos felmérése alapján az Index a legnépszerűbb oldal a cégvezetők körében. A hetilapok között a HVG tartja első helyét.

A legnagyobb független hírportált nem érinti a Simicska-érdekeltségek eladása a tulajdonos alapítvány képviselője szerint.

Hét apró épület készül majd a Hello Wood nyári táborában.

Már azok közül, amelyeket beneveztek az OVA nevű versenyünkre.

hirdetés

Szórakoztató, egyszerre belső kommunikációs, employer branding célokat szolgáló, illetve egyben márkázott tartalomként is működő videót készített a természetfilm-paródiákban utazó Betondzsungel ösvényein a BCA Hungary tanácsadócégnek.

A PlayIT egy közel egy évtizede létező gamer/IT/tech rendezvény. A PlayIT-et szervező Meex Agent vezetői most úgy döntöttek, hogy a továbbiakban már kommunikációs ügynökségre is szükségük lesz. A közlemény szerint a választás a Café Communications-re esett.

A Brain Bar ősztől saját gyártású websorozatokkal jelentkezik: a rendezvény legnépszerűbb előadóit kérte fel, hogy szórakoztató formában mutassák be az emberiség előtt álló legfontosabb kihívásokat.

A Telegram chatszolgáltató beleegyezett abba, hogy bírósági döntés alapján kiszolgáltassa az üzenetküldő szolgáltatását használó terroristák egyes adatait az orosz biztonsági szolgálatoknak - jelentette be kedden Pavel Csikov, a telekommunikációs szolgáltató ügyvédje.

Magyarországon is megkezdte működését a Selectivv Mobile programmatic DSP (Demand Side Platform), amely az adatbányászatból marketinginformációkat generál, és amely 200 ezer okostelefonos, tabletes applikáció és mintegy 15 millió mobil weblap látogatói adatait dolgozza fel.

Az IoT területen működő fejlesztőknek és piaci szereplőknek szóló partnerprogramot hirdet a T-Systems. A program a gépek közötti kommunikáció keskenysávú infrastruktúráját, annak alkalmazási lehetőségeit igyekszik minél szélesebb körben elterjeszteni a cég közlemény szerint. A partnerprogram során a T-Systems speciális fejlesztői csomagot biztosít az IoT technológia iránt érdeklődő vállalkozásoknak és segíti az akár még öltetfázisban lévő fejlesztések kidolgozását is – írják.

Vona Gábor, a Jobbik nemrég lemondott pártelnöke és miniszterelnök-jelöltje a parlamenti választások során néhány újságíróval ült le beszélgetni arról, hogyan képzeli el a jövőjét a politika világán kívül.

Az orosházi nyugdíjas közösség két profi gamer segítségével csöppent bele a videójátékok világába.

A Dentsu Aegis Network (DAN) másodszor indítja el a DAN Digital Open nevű szakmai képzését.

Csütörtökön jelent meg az AMC tévécsatorna gondozásában a Walking Dead-tematikájú, kiterjesztett valósággal operáló mobilos játék, amely logikájában a Pokémon Go-ra hasonlít, csak itt éppen a túlélés a cél, amihez számolatlanul kell irtani a zombikat - írja a Variety.

Később, még pont időben helyreállt a rendszer, de azért így is ment a szitkozódás.

Ez lehet a Facebook Watch legnagyobb költségvetésű produkciója.

Együttműködő partnert választott magyarországi közösségi média platformjaihoz a kiskereskedelmi diszkontláncot üzemeltető KiK. A cég a Be Social közösségi médiaügynökséget bízta meg a Facebook- és Instagram- oldalának kezelésével. Feladatuk lesz továbbá a közösségi média kampányok kidolgozása és lebonyolítása is – számolt be róla egy közlemény.

A minőségi kultúra sem kivétel az influencerekkel való kommunikáció fontossága szempontjából, csakhogy eddig nem bukkant fel az a személy, aki hűen tudná ezt a területet képviselni – véli a Kortárs PR nevű kultúrkommunikációs cég, ezért pályázaton keresnek kulturális influencereket.

A lineup mindenkinek kedvezni szeretne: lesz Morcheeba, Apparat, Ákos, Wellhello, de feltűnik a fél magyar underground is.

hirdetés

Nick Clegg eddig a legmagasabb rangú politikus, aki vezető tisztséget vállalt a Szilícium-völgyben.

A váltófutás győztese a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat részére ajánlotta fel a nyereményt.

Visszaszorulóban vannak a likeblogok, de több illegális filmletöltő oldal is a legnépszerűbbek között.

Október 20-tól 100 napon át egy-egy híresség  szaval Ady-verseket.

Pető Pétert a független sajtó kategóriában jelölte a Reporters Without Borders.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

Friss hírek, csak röviden

Vincze Orsolya Eszter vezeti.

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

Aki elvetődik a mai New Yorkba, hogy igyon egy kávét.

A Bírósági Iránytű a bíróságok munkáját mutatja be közérthetően.

Újabb csavar a fiatalok médiatargetálásában: Dukai Regina, Rubint Rella és Varga Viktor főszerkesztik a Noizz.hu oldalt.

Kiállítással és szakmai előadásokkal.

Ők viszik az Inka őszi kommunikációját.

Három és félszeresre emelné a reklámújságokra kivetett termékdíjat egy törvénymódosító javaslat.

A résztvevőknek egy világbajnok asztaliteniszezőt is le kellett győzni, amivel jótékonykodtak is.

Decembertől lesznek Olasz Kupa meccsek a csatornán.

Ezen belül is főként a TV2-nél kapós ez a műsorszám. A nyereményjátékkal kombinált szponzoráció előretört - áll az NMHH kutatásában.

Kivéve azokon a frekvenciákon, ahol megszűnik a volt Simicska-rádió.

A díjátadó október 24-én lesz.

A megállapodás értelmében öt hibrid elektromos autót használhat a Müpa.

Máthé Balázs a jogi és társasági ügyekért felelt. December elsejével távozik a cégtől.

A fesztiváldíjas Egy napot vetítették le a rendező és a producer jelenlétében közel 40 marketinges döntéshozónak.

A Munka nem várhat című kampány elég jól ment tavaly. 

Kustánczi Norbert az Uniomedia content factory csoportját vezeti október elsejétől.

Alapítvánnyá alakulnának vagy önmagukat igazgatnák, hogy erősebb kreatívipari tudásközpont legyenek, mint direkt állami kézben.

Ráadásul ebben is Martin Freeman szerepelt.

Korábban azt nyilatkozta, hogy nem érzi, hogy sérülnének Magyarországon a szabadságjogok.

A nemzetközi cégcsoport új elnöke Eduardo Zulueta.

Ez egyrészt továbbképzést, másrészt kommunikációs kampányt is jelent.

hirdetés
hirdetés