hirdetés
hirdetés
hirdetés

2017-09-19 10:13:00

Csődvédelmet kért az egyik legnagyobb amerikai játékáruházlánc, a Toys R Us, hogy kifizethesse a 4,9 milliárd dolláros adósságát, amelyet egy 2005-ös felvásárlás óta görgetett maga előtt - írja a Business Insider.

2017-09-11 15:09:00

Fuvar.hu néven online piacteret indított egy magyar startup, melynek segítségével magánszemélyek, illetve kis- és középvállalkozások kereshetnek partnert áruszállítási feladatokra. A fuvarcégeknek minden megbízásra licitálniuk kell. A Fuvar.hu a Hiventures kockázatitőkealap-kezelő egyik első Európai Uniós forrásból megvalósuló inkubációs befektetése – olvasható a cég közleményében.

2017-09-06 12:33:00

Wavemaker (WM) lesz a neve az MEC és a Maxus ügynökségek egyesüléséből születő új, több milliárd dolláros forgalmú vállalatnak, jelentette be a cég nemzetközi vezetése szerdán. A változás 2018 januárjától lép életbe. A magyar piacon Gulyás János, az MEC jelenlegi ügyvezetője látja el az összevont ügynökség vezetői feladatait.

hirdetés

2017-09-01 12:56:00

Péntektől lehet pályázni a Google startupokat támogató Launchpad Accelerator programjára, amely kifejezetten a már nagy, erős pozíciójú vállalkozásokat célozza. A kiválasztott startupok az 50 000 dolláros (körülbelül 12,8 millió forintos) pénzbeli támogatás mellett részvételt nyernek a vállalat kéthetes San Franciscó-i képzőtáborába. A programra magyar startupok jelentkezését is várják.

2017-08-28 14:43:00

Újfajta bevételi forráshoz szeretne jutni a Guardian brit napilap: a jótékonykodást segítségül hívva, nonprofit szervezeten keresztül gyűjtenék oknyomozó anyagaikhoz a pénzt - írja a New York Times.

2017-08-28 11:44:00

Az Uber igazgatótanácsa kiválasztotta a belső botrányok miatt júniusban lemondani kényszerült Travis Kalanick utódját - írja a Recode. A cég Dara Khosrowshahit választotta, aki 2005 óta töltötte be az Expedia turisztikai cég (övék például a Trivago is) vezető pozícióját.

2017-08-21 14:46:00

Furcsa helyzetnek tűnik, de ha az ember bemegy bárhol az országban egy nagyobb élelmiszerboltba, elvétve talál csak olyan terméket vagy terményt, amely az adott település környékéről, vagy akár csak az ottani tájegységből származik. Miért nem lehet Csopakon csopaki bort kapni? Kecskeméten kiskunságit? Balatonvilágoson Hedon söröket? Vagy mégiscsak lehet?

2017-08-18 18:20:00

A Central Médiacsoport Zrt. a mai napon bejelentette, hogy megvásárolta a Nosalty.hu gasztroportált.

2017-08-11 12:10:00

Az Egyesült Államok északkeleti szövetségi állama, New Hampshire egy gyógyszergyár ellen indít pert, mert reklámjaiban a cég nem hívta fel a figyelmet arra, hogy egyik gyógyszere függőséget okoz.

2017-08-11 11:43:00

Körlevélben tájékoztatta az iskolaigazgatókat az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az iskolai büfékben árusítható, valamint a tiltott termékekről. Utóbbiak közé tartoznak a magas cukor, só, koffein vagy zsírtartalmú, vagy egyéb egészségkárosító anyagot tartalmazó élelmiszerek, így sok szénsavas üdítő, chips és hasonló termékek.

hirdetés

Akció- és sci-fi filmes analógiákkal mutatják be a pályán tapintható feszültséget.

Négy új szenior szakemberrel bővült a nyáron az Insomnia kommunikációs ügynökség csapata. Új lendületet adnának az adott területeknek.

A kultúra és a videórovat is új vezetőt kap október közepétől.

A Facebookon jelentette be. Kihangsúlyozta, hogy ő kérte a szerződés felbontását.

A Glix alapítói végezték eddig a 123RF.com magyarországi képviseletét.

hirdetés

Az első benyomás megismételhetetlen. Légy rá felkészülve! Konferencia a POME-ról és fontosságáról szeptember 21-én

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Weboldalakat, alkalmazásokat, tévéműsorokat, magazinokat és más nyomtatott kiadványokat lehet nevezni. Meghosszabbított nevezési határidő: szeptember 22.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Hosszabbított nevezési határidő: 09.22.

Szeptember 28-án ismét Gyógyszerkommunikációs konferencia. Fókuszban a technológiai fejlődés előnyei és kihívásai: E-recept, Data Science, okos eszközök.

A 2017. október 4-én megrendezésre kerülő rendezvényen a nyomdaipar és marketing találkozik egymással!

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 6.

Mindennapi marketing a turizmusban – adatelemzés, szegmentálás, termékfejlesztés és kommunikáció a gyakorlatban. Turisztikai marketing konferencia 2.0 október 10-én.

Workshop a Kreatív szervezésében a Sakkom Interaktív szakmai támogatásával. Október 11.

Október 12-én ismét Youtube hajó a Google és a Kreatív szervezésében!

Elindult a Lollipop 2017 nevezési időszaka. A verseny célja: kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok díjazása. Nevezési határidő: 2017.10.13.

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 27.

Görögország és a közmédia.
Mármint olyan, ami repül.
Gúzsba kötve krízist kezelni, ez a kihívás.

Lehet-e figye­lemfelkeltő, minőségi csomagolásterveket készíteni mindössze két színből?

Mark Zuckerberg, mint magyar márkanagykövet.

Egy mérkőzés hálózatilag elemezve.

hirdetés
hirdetés