hirdetés
hirdetés
hirdetés

2017-09-27 15:46:00

A kormányhivatal leveteti a Simicska Lajos plakátcégei által megjelenített, magánszemélyek által megrendelt, politikai tartalmú hirdetéseket, Simicska pedig szerdán közleményben jelezte, hogy bár a kormány részéről ezt alkotmányellenesnek és nyílt erőszaknak tekinti, megtiltotta a plakátcégeinek, hogy a jövőben politikai hirdetéseket tegyenek közzé - írja az Index. A Jobbik eközben meg nem nevezett plakátcégektől eddig 1100 plakáthelyet vásárolt meg.

2017-09-19 10:13:00

Csődvédelmet kért az egyik legnagyobb amerikai játékáruházlánc, a Toys R Us, hogy kifizethesse a 4,9 milliárd dolláros adósságát, amelyet egy 2005-ös felvásárlás óta görgetett maga előtt - írja a Business Insider.

2017-09-11 15:09:00

Fuvar.hu néven online piacteret indított egy magyar startup, melynek segítségével magánszemélyek, illetve kis- és középvállalkozások kereshetnek partnert áruszállítási feladatokra. A fuvarcégeknek minden megbízásra licitálniuk kell. A Fuvar.hu a Hiventures kockázatitőkealap-kezelő egyik első Európai Uniós forrásból megvalósuló inkubációs befektetése – olvasható a cég közleményében.

hirdetés

2017-09-06 12:33:00

Wavemaker (WM) lesz a neve az MEC és a Maxus ügynökségek egyesüléséből születő új, több milliárd dolláros forgalmú vállalatnak, jelentette be a cég nemzetközi vezetése szerdán. A változás 2018 januárjától lép életbe. A magyar piacon Gulyás János, az MEC jelenlegi ügyvezetője látja el az összevont ügynökség vezetői feladatait.

2017-09-01 12:56:00

Péntektől lehet pályázni a Google startupokat támogató Launchpad Accelerator programjára, amely kifejezetten a már nagy, erős pozíciójú vállalkozásokat célozza. A kiválasztott startupok az 50 000 dolláros (körülbelül 12,8 millió forintos) pénzbeli támogatás mellett részvételt nyernek a vállalat kéthetes San Franciscó-i képzőtáborába. A programra magyar startupok jelentkezését is várják.

2017-08-28 14:43:00

Újfajta bevételi forráshoz szeretne jutni a Guardian brit napilap: a jótékonykodást segítségül hívva, nonprofit szervezeten keresztül gyűjtenék oknyomozó anyagaikhoz a pénzt - írja a New York Times.

2017-08-28 11:44:00

Az Uber igazgatótanácsa kiválasztotta a belső botrányok miatt júniusban lemondani kényszerült Travis Kalanick utódját - írja a Recode. A cég Dara Khosrowshahit választotta, aki 2005 óta töltötte be az Expedia turisztikai cég (övék például a Trivago is) vezető pozícióját.

2017-08-21 14:46:00

Furcsa helyzetnek tűnik, de ha az ember bemegy bárhol az országban egy nagyobb élelmiszerboltba, elvétve talál csak olyan terméket vagy terményt, amely az adott település környékéről, vagy akár csak az ottani tájegységből származik. Miért nem lehet Csopakon csopaki bort kapni? Kecskeméten kiskunságit? Balatonvilágoson Hedon söröket? Vagy mégiscsak lehet?

2017-08-18 18:20:00

A Central Médiacsoport Zrt. a mai napon bejelentette, hogy megvásárolta a Nosalty.hu gasztroportált.

2017-08-11 12:10:00

Az Egyesült Államok északkeleti szövetségi állama, New Hampshire egy gyógyszergyár ellen indít pert, mert reklámjaiban a cég nem hívta fel a figyelmet arra, hogy egyik gyógyszere függőséget okoz.

hirdetés

Chuck O'Rear három észak-amerikai úticélt fényképezett a légitársaságnak és a szép természeti képek rajongóinak.

A másik lehetőség, hogy tényleg ennyi indiai, bangladesi és pakisztáni rajongója van. Velük lett hirtelen az övé a második legnépszerűbb magyar celeboldal.

Ebből az alkalomból lufikat és papírkoronákat tettek 150 fővárosi szoborra a Hosszúlépés városi túraszervezői.

A  készülő új klip is a közös kampányból nő majd ki. A kreatív ügynökség a Human Telex volt.

Darabjuk megvalósulásért egy közösségi kampányt is indítottak. Egy éve dolgoznak a Leányálmon.

hirdetés

Hr-esként Ön hol nézi meg először egy jelölt profilját? És kiről mit árul el az adatlapja? És azt vajon tudja, hogy a jelöltek hol és hogyan keresnek a legaktívabban munkát? Workshopunkon mindenre választ kap. November 21. 09:00

Minden gallérhoz másképp kell szólnunk HR-eseként? Kiderül a november 21-i workshopunkon, ahová kék gallérosokra specializálódott HR-eseket várunk.

Prizma Kreatív PR Díj díjátadó: november 22. Helyszín: Akvárium Klub

A Kreatív hagyományos éves konferenciáján ismét a pr-szakma előtt álló legaktuálisabb kihívásokat járjuk körbe. Időpont: november 23.

Időstressz: Hogyan győzhető le? Energiamenedzsment 4 lépésben. 2017.12.01.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 6.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Nevezési határidő: 12.08.

Tippek és trükkök a prezi.com használatáról. Workshop 2017. december 13-án.

Görögország és a közmédia.
Mármint olyan, ami repül.
Gúzsba kötve krízist kezelni, ez a kihívás.

Lehet-e figye­lemfelkeltő, minőségi csomagolásterveket készíteni mindössze két színből?

Mark Zuckerberg, mint magyar márkanagykövet.

Egy mérkőzés hálózatilag elemezve.

hirdetés
hirdetés