hirdetés
hirdetés
hirdetés

Világszínvonalú foodvertisingot készített a MÁK Bistro

Egyelőre csak az ötperces rövidfilm promója készült el. 

hirdetés

Nagyon szépen filmezett, kifejezetten látványos és a nemzetközi trendekbe tökéletesen illeszkedő rövidfilmet készített a MÁK Bistro. A Facebookon egyelőre csak az ötven másodperces előzetes érhető el, november közepén jön ki az ötperces rövidfilm. Addig is élvezzétek ki, tényleg jó lett.

 

Ahogy ígértük: Itt a november közepén várható teljes (5 perces) MÁKfilm2 50 másodperces előzetese!  Mindent beleadtunk....

Posted by MÁK bistro on Thursday, 22 October 2015

 

Az utóbbi egy-két évben az ételreklám reneszánszát éli. Ebben a Wieden + Kennedy és a Lurpak együttműködése diktálja a tempót és indított el forradalmat, de a franciák sem maradnak le benne. A MÁK Bistro is sokat meríthetett ezekből a filmekből, de várjuk meg a novemberi teljes alkotást. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A korábbi német elnököt magyar vezető váltja.

Ingyenes online képzést és mentorálást kínálnak.

Szerintük a konferencián cenzúra van.

A PR-Oscar szatellitversenyén díjazták a Discovery-Telekom kampányt.

Egy interjúban fejtegette az újság jövőjét.

hirdetés

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Mutasd meg, hogy MagyarországON te menedzseled a legmenőbb turisztikai kommunikációs projekteket! Nevezési határidő: 2018.05.18.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

hirdetés
hirdetés