hirdetés
hirdetés
hirdetés

Világszínvonalú foodvertisingot készített a MÁK Bistro

Egyelőre csak az ötperces rövidfilm promója készült el. 

hirdetés

Nagyon szépen filmezett, kifejezetten látványos és a nemzetközi trendekbe tökéletesen illeszkedő rövidfilmet készített a MÁK Bistro. A Facebookon egyelőre csak az ötven másodperces előzetes érhető el, november közepén jön ki az ötperces rövidfilm. Addig is élvezzétek ki, tényleg jó lett.

 

Ahogy ígértük: Itt a november közepén várható teljes (5 perces) MÁKfilm2 50 másodperces előzetese!  Mindent beleadtunk....

Posted by MÁK bistro on Thursday, 22 October 2015

 

Az utóbbi egy-két évben az ételreklám reneszánszát éli. Ebben a Wieden + Kennedy és a Lurpak együttműködése diktálja a tempót és indított el forradalmat, de a franciák sem maradnak le benne. A MÁK Bistro is sokat meríthetett ezekből a filmekből, de várjuk meg a novemberi teljes alkotást. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Darabjuk megvalósulásért egy közösségi kampányt is indítottak. Egy éve dolgoznak a Leányálmon.

A K&H mobiltárca bevezető reklámkampányában használják a digitális technikákat.

A Don't stop me now a korlátlanságot fejezi ki, amely a személyre szabható mobilnetcsomagokat jelenti náluk.

Spoiler: nem biztos, hogy végig ők énekelnek.

Andacs Botond, a port.hu eddigi irányítója az Index új kiadóvezetője. A távozó Pusztay András a Sziget marketingfőnöke lesz.

hirdetés

Hr-esként Ön hol nézi meg először egy jelölt profilját? És kiről mit árul el az adatlapja? És azt vajon tudja, hogy a jelöltek hol és hogyan keresnek a legaktívabban munkát? Workshopunkon mindenre választ kap. November 21. 09:00

Minden gallérhoz másképp kell szólnunk HR-eseként? Kiderül a november 21-i workshopunkon, ahová kék gallérosokra specializálódott HR-eseket várunk.

Prizma Kreatív PR Díj díjátadó: november 22. Helyszín: Akvárium Klub

A Kreatív hagyományos éves konferenciáján ismét a pr-szakma előtt álló legaktuálisabb kihívásokat járjuk körbe. Időpont: november 23.

Időstressz: Hogyan győzhető le? Energiamenedzsment 4 lépésben. 2017.12.01.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 6.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Nevezési határidő: 12.08.

Tippek és trükkök a prezi.com használatáról. Workshop 2017. december 13-án.

hirdetés
hirdetés