hirdetés
hirdetés
hirdetés

Újra lesz Portfolio Night

New York, Sanghaj, Sao Paulo és számos világváros mellett Budapest idén is megrendezi a Portfolio Night nevű rendezvényt, ahol fiatal kreatívok mutathatják be mire képesek a hazai ügynökségek kreatívigazgatóinak.

hirdetés

Másodszorra is lesz Budapesten Portfolio Night, május 23-án, a Kirowski Isobar és Umbrella közös szervezésében. A fiatal kreatívok egyik legszínvonalasabb tehetségkutató állásbörzéje több tucat városban egyszerre zajlik. A budapesti eseményen, hasonlóan a tavalyihoz húsz kreatív igazgató hatvan pályakezdő kreatívjelölt portfólióját szemlézi. (Nézd meg a Kreatív videoriportját a tavalyi eseményről!)

A szervezők célja továbbra is, hogy a reklámszakmába vágyó fiataloknak lehetőségük legyen a legjobb hazai ügynökségek kreatívigazgatóival közvetlenül találkozni, munkáikat, ötleteiket megmérettetni és hogy értékes, építő jellegű kritikával és/vagy gyakornoki pozícióval, akár állással zsebükben távozzanak.

A tavalyi budapesti Portfolio Night után a jelentkezők 25 százaléka, vagyis 14 fő kapott gyakornoki állást és közülük hatan már alkalmazásban állnak valamelyik ügynökségnél. (Róluk bővebben rövidesen külön cikkben is olvashatnak!). A rendezvény menetéről bővebben a Portfolio Night Budapest Facebbok oldalán lehet tájékozódni, a résztvevő kreatívigazgatók listája pedig már elérhető az esemény hivatalos nemzetközi oldalán.

Magyar ötletek

Az idei, tizedik Porfolio Nightra két szempontból is büszkék lehetnek a magyar szervezők. Az egyik, hogy az esemény nemzetközi kampányát, ami vírusfilm elkészítését, nyomtatott anyagok gyártását jelenti a Kirowski és Umbrella készíti. A filmben Graham Fink (Ogilvy Shangai), Anselmo Ramos (Ogilvy Sao Paolo), Flo Heiss (Dare, London), David Angelo (David&Goliath, California) Dave Bedwood és Sam Ball (Lean Mean Fighting Machine, London) szereplnek, és április végétől látható.

A másik, hogy szintén a hazaiak ötlete alapján az idei nemzetközi PN egy CD-rulett nevű programmal egészül ki. Ez annyit jelent, hogy a résztvevők nemcsak az adott országban ülő kreatívigazgatók előtt prezentálhatnak, hanem egy monitoron keresztül más országokban, azonos időben futó PN eseményeken ülő kreatívigazgatókkal is. Azt, hogy éppen ki ül a webkamera másik oldalán, csak a szerencse dönti el. A CD-rulett segítségével elvben megnyílik a lehetőség, hogy egy magyar fiatal kreatív a világ másik felén ülő vezetőt kápráztat el.

A budapesti Portfolio Night helyszíne az Umbrella irodája (1036 Bp., Perc. u. 2.).

A programterv:

15.30 – Kapunyitás
16.30 – A rendezvény megnyitása
17.00 – 1. blokk (váltás 17.15; 17.30)
17.45 – Szünet
18.00 – 2. Blokk (váltás 18.15; 18.30)
18.45 – Szünet
19.00 – 3. Blokk (váltás 19.15; 19.30)
19.45 – Szünet
20.00 – Kötetlen beszélgetés
22.00 – Kapuzárás

Jegyek a nemzetközi oldalon keresztül vásárolhatók 5000Ft-ért, ami a belépő mellett ételt-italt és Porfolio Night ajándékcsomagot is tartalmaz.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Egyre több raktárkoncertet vállaló zenekar csatlakozik az akcióhoz.

Ötletes absztrakciók, szokatlan perspektívák és önmegvalósítás vitték a prímet júliusban.

Erősen ajánlják a maszkviselést, belépéskor hőmérőzésre is lehet számítani.

Képernyőfüggők, már csak a virtuális valósgban tájékozódnak, elidegenedtek egymástól - Billie Eilish szerint a sztereotípiákkal szemben pont ez a generáció hozhat társadalmi változásokat.

Megújul a cimkék designja és a márka weboldala is - kampánybejelentő! 

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés