hirdetés
hirdetés
hirdetés

Újra lesz Portfolio Night

New York, Sanghaj, Sao Paulo és számos világváros mellett Budapest idén is megrendezi a Portfolio Night nevű rendezvényt, ahol fiatal kreatívok mutathatják be mire képesek a hazai ügynökségek kreatívigazgatóinak.

hirdetés

Másodszorra is lesz Budapesten Portfolio Night, május 23-án, a Kirowski Isobar és Umbrella közös szervezésében. A fiatal kreatívok egyik legszínvonalasabb tehetségkutató állásbörzéje több tucat városban egyszerre zajlik. A budapesti eseményen, hasonlóan a tavalyihoz húsz kreatív igazgató hatvan pályakezdő kreatívjelölt portfólióját szemlézi. (Nézd meg a Kreatív videoriportját a tavalyi eseményről!)

A szervezők célja továbbra is, hogy a reklámszakmába vágyó fiataloknak lehetőségük legyen a legjobb hazai ügynökségek kreatívigazgatóival közvetlenül találkozni, munkáikat, ötleteiket megmérettetni és hogy értékes, építő jellegű kritikával és/vagy gyakornoki pozícióval, akár állással zsebükben távozzanak.

A tavalyi budapesti Portfolio Night után a jelentkezők 25 százaléka, vagyis 14 fő kapott gyakornoki állást és közülük hatan már alkalmazásban állnak valamelyik ügynökségnél. (Róluk bővebben rövidesen külön cikkben is olvashatnak!). A rendezvény menetéről bővebben a Portfolio Night Budapest Facebbok oldalán lehet tájékozódni, a résztvevő kreatívigazgatók listája pedig már elérhető az esemény hivatalos nemzetközi oldalán.

Magyar ötletek

Az idei, tizedik Porfolio Nightra két szempontból is büszkék lehetnek a magyar szervezők. Az egyik, hogy az esemény nemzetközi kampányát, ami vírusfilm elkészítését, nyomtatott anyagok gyártását jelenti a Kirowski és Umbrella készíti. A filmben Graham Fink (Ogilvy Shangai), Anselmo Ramos (Ogilvy Sao Paolo), Flo Heiss (Dare, London), David Angelo (David&Goliath, California) Dave Bedwood és Sam Ball (Lean Mean Fighting Machine, London) szereplnek, és április végétől látható.

A másik, hogy szintén a hazaiak ötlete alapján az idei nemzetközi PN egy CD-rulett nevű programmal egészül ki. Ez annyit jelent, hogy a résztvevők nemcsak az adott országban ülő kreatívigazgatók előtt prezentálhatnak, hanem egy monitoron keresztül más országokban, azonos időben futó PN eseményeken ülő kreatívigazgatókkal is. Azt, hogy éppen ki ül a webkamera másik oldalán, csak a szerencse dönti el. A CD-rulett segítségével elvben megnyílik a lehetőség, hogy egy magyar fiatal kreatív a világ másik felén ülő vezetőt kápráztat el.

A budapesti Portfolio Night helyszíne az Umbrella irodája (1036 Bp., Perc. u. 2.).

A programterv:

15.30 – Kapunyitás
16.30 – A rendezvény megnyitása
17.00 – 1. blokk (váltás 17.15; 17.30)
17.45 – Szünet
18.00 – 2. Blokk (váltás 18.15; 18.30)
18.45 – Szünet
19.00 – 3. Blokk (váltás 19.15; 19.30)
19.45 – Szünet
20.00 – Kötetlen beszélgetés
22.00 – Kapuzárás

Jegyek a nemzetközi oldalon keresztül vásárolhatók 5000Ft-ért, ami a belépő mellett ételt-italt és Porfolio Night ajándékcsomagot is tartalmaz.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Valótlan tényeket állítottak a termékről. A cég „visszaeső jogsértő" a hatóság szerint.

A Trónok harca előzménysorozat pedig 2022-ben érkezik. Összeszedtük a legfontosabb infókat az HBO amerikai sajtónapjáról.

Rendezők, producerek, operatőrök, vágók, hangmérnökök, fesztiválszervezők és filmforgalmazók is ott vannak már a tagok között.

Az RTL Klub is kapott egy 200 ezer forintos bírságot az NMHH Médiatanácsától.

Merülés a Duna Arénában, kajakozás a nulla fokos Dunán - így készültek az Exatlon teaser videói. 

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Gyógyszerkommunikációs konferencia március 12-én!

Az Instagram üzleti használata elméletben és gyakorlatban március 4-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján!

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés