hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szlogenpályázat a Nordsee-től

A tengeri halételekre specializált Nordsee szlogenpályázatot hirdetett. Május 21-ig várják az ötleteket. 

hirdetés

A tengeri halételekre specializálódott Nordsee étteremlánc szlogenpályázatot hirdetett. 

A Nordsee olyan szlogent keres, ami könnyen megjegyezhető, szerethető, azonosítható, rövid, és illeszkedik a magyarországi céljaikhoz, valamint az arculatukhoz. A magyarországi étteremlánc a hazai halfogyasztást kívánja ösztönözni, és megpróbálja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra, táplálkozásra, és arra, hogy a tengeri halételeket élettanilag fontos az étrendbe beilleszteni. 

A Nordsee pályázatára bárki jelentkezhet, az étteremlánc szerint ugyanis a jó ötlethez nem fontos a reklámügynökségi tapasztalat. A nyertes egy évig ingyen ehet a lánc budapesti éttermeiben.

A játékszabályzatról itt olvashatnak, az ötleteket pedig a Nordsee Facebook oldalán vagy This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. várják. 

Jelentkezni május 21-ig lehet, az eredményhirdetés május 30-án lesz. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A telekommunikációs márka egy új szó létrehozásával is igyekszik erősíteni identitását. A Mito segített neki.

A könyvterjesztő-kiadó csatlakozott a Movember Mozgalomhoz.

Májusban hagyta jóvá a Gazdasági Versenyhivatal, hogy a Digi felvásárolja az Invitelt. Félrevezető közlés miatt vonták vissza a döntést ideiglenesen.

Az imázsfilm az Etele Plaza korszerűségét és multifuncionalitását mutatja be. A Kreatívon látható először.

Egy év alatt 13,4 százalékos a csökkenés mértéke az értékesített példányszámoknál.

hirdetés

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

Díjátadó: 18.11.27. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

Hogyan keress IT-s kollégát? Félnapos konferencia december 4-én.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányok és megoldások versenye, pontszerzés a Kreatív-MAKSZ M+Listán. Nevezési határidő: november 30.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés