hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szlogenpályázat a Nordsee-től

A tengeri halételekre specializált Nordsee szlogenpályázatot hirdetett. Május 21-ig várják az ötleteket. 

hirdetés

A tengeri halételekre specializálódott Nordsee étteremlánc szlogenpályázatot hirdetett. 

A Nordsee olyan szlogent keres, ami könnyen megjegyezhető, szerethető, azonosítható, rövid, és illeszkedik a magyarországi céljaikhoz, valamint az arculatukhoz. A magyarországi étteremlánc a hazai halfogyasztást kívánja ösztönözni, és megpróbálja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra, táplálkozásra, és arra, hogy a tengeri halételeket élettanilag fontos az étrendbe beilleszteni. 

A Nordsee pályázatára bárki jelentkezhet, az étteremlánc szerint ugyanis a jó ötlethez nem fontos a reklámügynökségi tapasztalat. A nyertes egy évig ingyen ehet a lánc budapesti éttermeiben.

A játékszabályzatról itt olvashatnak, az ötleteket pedig a Nordsee Facebook oldalán vagy This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. várják. 

Jelentkezni május 21-ig lehet, az eredményhirdetés május 30-án lesz. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az ingyenesen letölthető TrendLabben hazai marketing- és kommunikációs szakemberek szedték össze a meghatározó trendeket, és szerepel benne a kaszinókapitalizmus szó.

A Cukrászok a Chili TV-n fog futni július 31-től.

Augusztus végéig várják a jelentkezőket, a program során a hallgatók fizetést is kapnak.

Tóber Edina korábban a Notebookspecialista.hu senior marketingmenedzsere volt.

A Magyar Nemzet értesülése szerint Orbán Viktor tusnádfürdői beszéde volt a kampány első lépése.

hirdetés

A verseny célja díjazni azokat a kommunikációs megoldásokat, melyek támogatják és elősegítik, hogy egy vállalat termékét vagy szolgáltatását egy másik vállalatnak értékesítse. Nevezési határidő: szeptember 8.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

Képzés marketingeseknek, akik tömegeket szeretnének megszólítani, de közvetlen, bizalmas formában, személyre szólóan. Enter!Digital a neoval szeptember 14-én.

Az első benyomás megismételhetetlen. Légy rá felkészülve! Konferencia a POME-ról és fontosságáról szeptember 21-én

hirdetés
hirdetés