hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szlogenpályázat a Nordsee-től

A tengeri halételekre specializált Nordsee szlogenpályázatot hirdetett. Május 21-ig várják az ötleteket. 

hirdetés

A tengeri halételekre specializálódott Nordsee étteremlánc szlogenpályázatot hirdetett. 

A Nordsee olyan szlogent keres, ami könnyen megjegyezhető, szerethető, azonosítható, rövid, és illeszkedik a magyarországi céljaikhoz, valamint az arculatukhoz. A magyarországi étteremlánc a hazai halfogyasztást kívánja ösztönözni, és megpróbálja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra, táplálkozásra, és arra, hogy a tengeri halételeket élettanilag fontos az étrendbe beilleszteni. 

A Nordsee pályázatára bárki jelentkezhet, az étteremlánc szerint ugyanis a jó ötlethez nem fontos a reklámügynökségi tapasztalat. A nyertes egy évig ingyen ehet a lánc budapesti éttermeiben.

A játékszabályzatról itt olvashatnak, az ötleteket pedig a Nordsee Facebook oldalán vagy This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. várják. 

Jelentkezni május 21-ig lehet, az eredményhirdetés május 30-án lesz. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A 2016-os, paksi atomerőművet reklámozó villámhirdetések után ezúttal az Origo villantott fel reklámot a TV2 csoport csatornáin.

A WWF és a White Rabbit Living Coralja, a Spice és a Cofidis kirgiz űrhajósa, valamint az ACG Jenga-tornyai a döntőben. A White Rabbit megoldása ráadásul három kategóriában esélyes.

A Wise Group a menedzsmentet érintő döntéseket kommunikálja, a műsorokért továbbra is a belső pr-csapat felel.

Nem az Attenborough-féle, kifinomult hangnemre építettek az új kampányban.

A multifokális lencséket árusító cég nagykövete lett Várkonyi Andrea. Az új tévészpot kampánybejelentőjét közöljük.

hirdetés

Tarts velünk a következő MOST Fórumon és tudd meg, hogyan lesz a kultúrából #kult! (x)

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

Vedd kezedbe (akár magán, akár szervezeti) céljaidat és dolgozz velük! Vágyakból célok! Változásmenedzsment workshop Limpár Imrével május 14-én

Az MPRSZ tavaly negyedik alkalommal hirdette az Employer Branding Awardot. Május 14-én ezeket a díjnyertes megoldásokat ismerhetik meg a résztvevők.

Mostantól még sűrűbben találkozunk! Ha részt veszel a konferencián, előrébb leszel, mint a konkurenciád. 2018.05.16.

Ne róluk, hanem velük beszélgessünk! Kékgallérosoktól , IT-soktól, Y-os tehetségektől, kismamáktól lehet kérdezni egy nyitott kerekasztal-beszélgetés keretében május 22-én.

A Magyar Instagram Körkép 4.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Az aktuális globális és hazai trendek és érdekességek (fun fact-ek) bemutatása, mindezt az adatvezérelt marketing gondolkodás, az adatvizualizáció eszköztárának demonstrálása mellett.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

hirdetés
hirdetés