hirdetés
hirdetés
hirdetés

Minik járják Budapestet pénteken

A Hungaroring Magyar Nagydíjjal egyidőben, pénteken egy Mini-flotta járja Budapestet. A brit nagykövetség akciója az országimázskampányuk része. 

hirdetés

A brit autósportra is felhívja a figyelmet egy hét autóból álló Mini-flotta budapesti felvonulása. Az autók a pénteki Hungaroring Magyar Nagydíjjal egyidőben jelennek meg a főváros főbb útvonalain, nevezetes helyein - számol be közleményében a Budapesti Brit Nagykövetség. 

A Mini-invázió a Britain is great című brit országimázskampány része. A kampánnyal most Magyarországon szeretnék felhívni a brit üzleti világ figyelmét a közép-európai befektetési lehetőségekre, és elősegíteni a brit-magyar üzleti kapcsolatok szorosabbá válását.

Az autós felvonulás mellett csütörtöktől vasárnapig a brit nagykövetség kereskedelmi osztályának munkatársai kint lesznek a Hungaroringen, pavilonjuk egy piros, emeletes londoni busz lesz, amelynek fedélzetére várják az érdeklődő magyar cégek képviselőit.

Jonathan Knott, brit nagykövet szerint "minden decibel, a kerekek minden fordulata, és minden lobogó kockás zászló azt hirdeti a világnak, mire képes Nagy-Britannia".

A németországi Mini-turnén készült videó

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A biztosító és a Csodalámpa Alapítvány közös kampányát a Positive készítette.

Az RTL Klub Pacsi! című műsorának stábjával közösen készített ebben a témában videót.

Tóth Barnabás egyszer már nagy közönségsikert aratott az Újratervezéssel, új alkotása a legjobb kilencbe került az Oscar-versenyben.

Európai és belföldi kommunikációs feladatokat kell ebből ellátniuk.

A Central Médiacsoportot váltják.

hirdetés

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án. SAVE THE DATE!

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 22.

hirdetés
hirdetés