hirdetés
hirdetés
hirdetés

Jedlicska a Golden Drum zsűrijében

A 20. Golden Drumon is lesz magyar kreatívszakember a zsűriben. Jedlicska Márton, a Kirowski Isobar kreatívigazgatója a 11 fős multi channel-zsűri egyik tagja lesz.

hirdetés

A szlovéniai Golden Drumon a jelentkezők két fő csoportban nevezhetnek az őszi megmérettetésre: az egycsatornás és a sokcsatornás kategóriákban. Mindkét csoport zsűrije összeállt már, a névsort a napokban hozták nyilvánosságra a szervezők. 

A multi channel zsűriben magyar szakember is szerepel: Jedlicska Márton, a Kirowski Isobar kreatívigazgatója, aki idén már részt vett hasonló szerepkörben az Art Directors Club Costa Rica-i reklámversenyén is. 

A magyar szakember 9 kollégájával együtt kapott meghívást a zsűribe, amelynek elnöke Jaime Mandelbaum, a csehországi Y&R közép-és kelet-európai vezető kreatívigazgatója lesz. 

A single channel zsűri szintén tíztagú, plusz az elnöknek meghívott Enric Nel-lo, a spanyolországi Grey digitális kreatívigazgató. 

A Golden Drum idén október 9-e és 11-e között zajlik Portorozban. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

George-ot a Greenroom vezeti be a hazai piacra.

Az ikonikus pajzshoz 1993 óta nem nyúltak, nem is nézett ki jól mobilon. Terveztek egy új céges fontos is.

A Pont Itt szaklap átadta a Gastro&Hotel Design Award elismeréseit.

A közép-európai borbár megjelenése egyből be is húzott egy dizájndíjat.

A Vodafone szenzorai és a Here térképei segítenek neki, a sofőr a garázs bejáratánál kiszállhat. Budapesten mutatták be.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés