hirdetés
hirdetés
hirdetés

Filmes díjakkal halmozzák el a magyar könyvpromóciót

Eddig nyolc elismerést gyűjtött be a Wonderland Project. 

hirdetés

A kulturális antropológus és könyvszerkesztő Angyalosy Eszter és az Irie Maffia DJ-je, Baranyai Ákos Wonderland című regénye az idén jelent meg. Ennek promóciójára épült fel a Wonderland Projekt, amelyről a közlemény azt írja, hogy ez "egy összművészeti kezdeményezés, amely az irodalom, a zene, a film, a képzőművészet és az iparművészet nyelvén igyekszik kibeszélni a gyerekkor és a felnőttkor közötti átmenetiséggel járó stresszt."

Úgy látták ugyanis, hogy "manapság a könyvkiadásban dolgozó szakemberek is igazodnak az általános tendenciához: minimális aktivitást igénylő, lényegre törő üzenetekkel próbálnak kommunikálni célközönségükkel. A Wonderland Project kitalálói azonban tudatosan szembemennek ezzel a szemléletmóddal."

Baranyai Ákos és Angyalosy Eszter (fotó: Szőke Dániel

A Wonderland cselekménye a 2000-es évek magyar underground zenei világában kátszódik. A regény főszereplője egy zenekar, az ő legnagyobb slágerük címe pedig a What Do You Really Wanna Say. Ezt a fiktív slágert írta meg a valóságban is végül a csak erre az egy számra összeállt Wonderland (az Ire Maffiából Szekér Ádám és Baranyai Ákos, valamint a Mocsok 1 Kölyökből Horváth Gergely Ambrus) zenekar. A számhoz videóklip is készült, a rendező Angyalosy Eszter és Szőke Dániel volt. A projekten felbuzdulva egyébként Szekér ádám valóban megalapította az Ádám In Wonderland nevű zenekart, de ennek Baranyai Ákos nem tagja.

A klipben szerepel Horváth Kristóf Színész Bob, népszerű slammer és színész, aki legutóbb például a Viktória – A Zürichi expressz című filmben volt látható, Pion István költő-slammer, aki mellékszereplőként feltűnt a Saul fiában is, Szlávy Eszter rúdtánc Európa- és világbajnok és Busa Pista MC.

A videóklip eddig ezeken a fesztiválokon ezeket az eredményeket érte el:

Short of the Month – Nominee for Best Music Video
The Monthly Film Festival – Official Selection
12 Months Film Festival – Best Music Video
12 Months Film Festival – Nominee for Audience Award
Los Angeles CineFest – Official Selection
The Online Film Festival – Official Selection
Guam International Film Festival – Nominee for Best Music Video
Visioni Corte – Nominee for Best Music Video

Többnek a végleges eredményét még várják.

Plakát
 

A „Wonderland üzenet” képzőművészeti feldolgozása street art formájában született meg Magyarország egyik legismertebb stenciltechnikával dolgozó graffitisének, GG-nek köszönhetően, és a Filatorigátnál látható.

 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A mai mutatványszám után január 13-tól indul a napi terjesztés.

Ezt mondta Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója az Indexnek adott podcast-interjújában.

Rajtuk kívül az Eletforma.hu női portál is a sales house-hoz került január 1-jével.

A felek azonban keresik az üzleti együttműködés további lehetőségeit.

Kirády Attila, eddigi kreatív igazgató pozíciója megszűnik, de marad a cégnél.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés