hirdetés
hirdetés
hirdetés

Eredmény az OTP kirakat-dekorációs versenyén

OTP fiókok kirakatainak dekorációjára hirdetett pályázatot a bank és a tavaszi fesztivál. A 40 pályázatból 26-ot valósítottak meg és fődíjasokat is választottak.
hirdetés

A 30 éves BTF és az OTP Bank közös pályázatot hirdetett a bank egyes budapesti kirakatainak kreatív berendezésére. A Budapesti Fesztiválközpont főszponzora 26 fiókját dekorálhatták ki a versenyzők, különféle installációkkal bemutatva, hogy mit jelent számukra a kultúratámogatás, a kultúra és a művészet fontossága, valamint a 30 éves fesztivál története. Mindkét díj 200 ezer forintos jutalommal járt.

A szakmai zsűri fődíját Szabó Andrea és Petrovits Gabriella Gandi Project című kirakata nyerte el, míg a közönségdíjat Nikoletti Petra és Bertóty Eszter Térkultúra című munkája kapta. Mindkét díj 200 ezer forintos pénzjutalommal járt.

Szabó Andrea és Petrovits Gabriella: Gandi Project
Szabó Andrea és Petrovits Gabriella: Gandi Project

Szabó Andrea és Petrovits Gabriella az állandó körforgás filozófiáját mutatta be munkájában a szélkerekek installációjával. A gólyamotívumnak köszönhető tavaszi hangulat mellett környezettudatossági elvek is megmutatkoznak az alkotásban. Az „örökmozgó” szélforgók egy solarcella segítségével napenergiával működnek, és az installációk újrahasznosított plakátokból készültek.

A Térkultúra című kirakat kiindulópontja az interaktivitás. Az alkotók figyelemfelhívó portált terveztek, amely játékra invitál és a fesztivál programjainak sokszínűségét hangsúlyozza.

Nikoletti Petra és Bertóty Eszter: Térkultúra
Nikoletti Petra és Bertóty Eszter: Térkultúra

A versenyre több mint 40 pályázat érkezett, amelyből később 26 pályaművet valósítottak meg. Versenyen kívül készített egy-egy kirakatot a Budapesti Fesztiválzenekar, és az Art1st grafikai stúdió.

Az egyes művekre sms-ben és a verseny oldalán szavazhattak a látogatók, összesen 20 ezer voksot adtak le.

A szakmai zsűri tagja volt például Asbót Kristóf televíziós rendező, belsőépítész, Kovalik Balázs rendező, a Budapesti Őszi Fesztivál művészeti vezetője, az Operaház művészeti igazgatója, Oroszy Anna képzőművész, tanár, valamint Zöldi Anna kulturális és építészeti újságíró, a Revizor Online kritikusa.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Hozzászólások (2 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Hát persze a nyertes fiatalok lefizették az OTP-t, hogy ők lehessenek a győztesek!:) Bata mi van savanyú a szőlő?
#
No comment... Kicsit gyanús volt a szavazatszámlálás... és a zsűri döntése is erősen megkérdőjelezhető..... Csak nem itt is a korrupció győzött?
hirdetés
hirdetés

A petíció 12 ezer aláírás felett jár már.

Az Indenpendent Spirit Awards-on a kisebb büdzséjű alkotásokat díjazzák.

A tévészpot egy nonprofit vállalat jóvoltából született, akik azt szeretnék, ha minél többen állnának át növényi alapú étrendre.

A Netpositive és a FANUC is őket választotta.

Lego Vidiyo néven indít új szolgáltatást a gyártó, melynek lényege, hogy kiterjesztett valóság (AR) segítségével pingelje a gyerekek kreativitását.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés