hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bringaemberrel kampányol a Kerékpárosklub

Új Bam-nagykövettel, nyereményekkel és Facebook-alkalmazással veszi kezdetét hétfőn a Bringázz a munkába! tavaszi fordulója. Volt plakátverseny is.

hirdetés

A mindennapi kerékpározást népszerűsítő kampány résztvevőinek feladata továbbra is ugyanaz: öt héten át minél többször kell betekerni munkahelyükre. Az április 4-étől május 8-áig tartó tavaszi időszak egyik újdonságaképpen Németh Lajos meteorológus csatlakozik a Bringázz a munkába! (Bam) nagyköveteinek – Hajós András, Hegedűs D. Géza, Király Júlia, Németh Juci, Novák Péter, Ónodi Eszter, Péterfy Bori, Scherer Péter és Till Attila alkotta – táborához. A tavaszi kampány fő ceremóniamestere Scherer Péter színművész lesz.

A Bam 2011. tavaszi kampányának plakátja
A Bam 2011. tavaszi kampányának plakátja

Idén egy Facebook-alkalmazás is nyomon követi, hogy a Bam-résztvevők összesített kilométereik alapján milyen távolságban vannak még a Holdtól. A cél, hogy a kampány végére megtegyék az oda-vissza mintegy nyolcszázezer kilométeres távot. A minimális nyolc utat teljesítők között nyereményeket sorsolnak ki, az öltönyben, kosztümben kerékpározók pedig különdíjra számíthatnak. Az egyéni indulók mellett csapatok – vállalatok, egyetemek, iskolák – is részt vehetnek a kezdeményezésben, ez utóbbi kategóriában idén is folytatódik a bankok és a múzeumok versengése. 

A tavaszi Bam nyitó rendezvényére hétfő délután kerül sor az Erzsébet téri Gödör Klubban, itt debütál Hajós András Bam-indulója a nagykövetek kórusának előadásában. A nyitóesemény mottója: Bringaember születik! Ezen a nyitóeseményen adják át a "Bam! ahogy szeretem" plakátverseny győzteseinek is a díjakat. A versenyen az első helyezést Rozemberczki Benedek: Bürokrácica című munkája nyerte el.

Rozemberczki Benedek: Bürokrácica
Rozemberczki Benedek: Bürokrácica

A második helyezett Cseh Tamás: BAM! Összeköt című plakátja lett. 

Cseh Tamás: BAM! Összeköt
Cseh Tamás: BAM! Összeköt

A többi munkát a kampány weboldalán megtekintheti.

A kampányt idén is számos esemény kíséri: április 19-én az ország több mint 15 pontján bringásreggelik várják a kerékpárral közlekedőket, április 30-án – a Critical Mass felvonulással egy napon – pedig a Magyar Kerékpárosklub I. Tavaszi Kerékpáros Szezonnyitó Napjára, a Vasúttörténeti Parkba várja a bringásokat. Az eseményen közlekedésbiztonsági gyereknapot és bringaexpót is tartanak. A Bringázz a munkába! kampányt 2007 óta minden évben kétszer - tavasszal és ősszel - rendezi meg a kerékpárosklub. A kampányban a klub kreatív partnere a Y&R, amely több filmet és kreatívot is készített már a Bamhoz.

(forrás: Kreatív Online, MTI)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Ötletes absztrakciók, szokatlan perspektívák és önmegvalósítás vitték a prímet júliusban.

Megújul a cimkék designja és a márka weboldala is - kampánybejelentő! 

 A TV2 közleményében csak magyar Dallasként fémjelzett sorozat történetének középpontjában az egyedülálló és hatásos gyógyvíz álll majd.

A hivatalos FIFA videójáték következő kiadásában feltűnik a legendás magyar futballista is. 

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés