hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Dentsu Aegis irodája lett az év legjobbja

Február 5-én ötödik alkalommal rendezték meg az Iroda.hu szervezésében „Az Év Irodája” verseny Díjátadó Gáláját a Budapest Music Centerben, amelyen több mint 220 ingatlanpiaci szakember vett részt. A szakmai zsűri 8 kategóriában összesen 9 díjat osztott ki.

hirdetés

A címadó kategóriában összesen 29 cég nevezte be új irodáját, végül „Az Év Irodája” a Dentsu Aegis Network Hungary ügynökségcsoport (Isobar, Carat, Vizeum) munkahelye lett. Az Iroda.hu szervezésében zajló verseny értékelése a hagyományoknak megfelelően két részből állt: minden kategóriában a közönségszavazást követően a szakmai zsűri előre meghatározott és objektív szempontrendszer alapján értékelte a pályázatokat.

Úgy érezzük, hogy jól átgondoltan, következetes és komoly munkával egy tradicionális irodaépület belsejében sikerült olyan munkakörülményeket teremtenünk, amiről mindig is álmodtunk. Bebizonyítottuk azt, hogy lehet életre hívni olyan kreatív, magas energiatartalmú épített környezetet, amely akár új identitást is adhat az ”ott élőknek”. Azt gondoljuk, hogy irodánkban inspiráló, kollaboratív tereket alkottunk, ahol zseniális dolgok születhetnek” – mondta Tompa Balázs, az iroda vezetőtervezője, aki egyben az Isobar Budapest Technológia és Kreatív szolgáltatások igazgatója is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Cukrászok a Chili TV-n fog futni július 31-től.

Augusztus végéig várják a jelentkezőket, a program során a hallgatók fizetést is kapnak.

Tóber Edina korábban a Notebookspecialista.hu senior marketingmenedzsere volt.

A Magyar Nemzet értesülése szerint Orbán Viktor tusnádfürdői beszéde volt a kampány első lépése.

Interaktív térképet is tettek hozzá.

hirdetés

A verseny célja díjazni azokat a kommunikációs megoldásokat, melyek támogatják és elősegítik, hogy egy vállalat termékét vagy szolgáltatását egy másik vállalatnak értékesítse. Nevezési határidő: szeptember 8.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

Képzés marketingeseknek, akik tömegeket szeretnének megszólítani, de közvetlen, bizalmas formában, személyre szólóan. Enter!Digital a neoval szeptember 14-én.

Az első benyomás megismételhetetlen. Légy rá felkészülve! Konferencia a POME-ról és fontosságáról szeptember 21-én

hirdetés
hirdetés