hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új frekvenciára költözik a Juventus

Új frekvencián sugároz február 1-től a Juventus Rádió. A kereskedelmi adó a 103,9-en folytatja adását.

hirdetés

A Médiatanács hivatalos döntése alapján – melynek értelmében például a Klubrádiót megfosztották frekvenciájától – február 1-jén, szerdán nulla órától a 103,9-es frekvencián folytatja adását a Juventus rádió. A 23 éve működő adó a váltás után továbbra is hallható lesz Budapest teljes területén, az agglomerációban és Pest megye túlnyomó részén.

A Juventus Rádió csapata változatlan marad, a műsorok és a műsorvezetők is maradnak a megszokott idősávokban. A frekvenciapályázatban vállaltaknak megfelelően a különbség annyi lesz, hogy az adó a jövőben 36 százalék helyett 40 százalékban sugároz magyar zenét, óránkénti hírblokkjai pedig három percre hosszabbodnak és több helyi információt tartalmaznak. Budapesti arcok címmel, új, a fővárosban élő érdekes embereket, sorsokat bemutató egyórás műsorral is jelentkezik a csatorna.

A rádió saját közlése szerint közel 100 milliós médiaértékű kampányt tervez annak érdekében, hogy hallgatóit értesítse a váltásról. A kampány médiatervezését és vásárlását a Juventus Rádió házon belül oldotta meg.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés
hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.