hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tovább terjeszkedik Andy Vajna rádiója

Tovább bővül a TV2-tulajdonos, filmügyi kormánybiztos Andy Vajna által birtokolt Rádió 1 hálózata. Hamarosan Székesfehérváron és Mosonmagyaróváron is Sebestyén Balázsék szólnak.

hirdetés

Hamarosan újabb frekvenciákon szólalhat meg a Rádió 1. Az elmúlt napokban a rádiót üzemeltető Radio Plus kereskedelmi és programmegállapodást kötött a Hold Reklámmal, és közösen benyújtották az NMHH felé a hálózatba kapcsolódási kérelmeket a székesfehérvári és a mosonmagyaróvári KÉK Duna helyi rádiók vonatkozásában.

Döntés született a Velence-Meleghegy 90,4 MHz, valamint a Békéscsaba 88,9 MHz helyi frekvenciákra meghirdetett eljárásokban – erről itt írtunk –, így a hálózatbővítés következő fázisában várhatóan ezeken a településeken és vételkörzetükben is megszólalhat a Rádió 1. A Médiatanács ezeken a helyeken a Radio Plus, illetve partnere pályázatát hirdette győztesnek, így a szükséges jogi lépések és határidők letelte után megköthetőek a médiaszolgáltatási szerződések – írja a Rádió 1 közleménye. A rádió hálózatához az elmúlt hetekben tíz város csatlakozott, így jelenleg országszerte húsz frekvencián szólhat.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Young & Rubicam shortlisten van a Radio kategóriában. 

Cannes-ban nagydíjat ért az ötlet.

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

hirdetés
hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.