hirdetés
hirdetés
hirdetés

Rendőrségi feljelentést tett a Class FM

Ismeretlen tettes ellen tett feljelentést a Class FM, mert a rádió indulása óta folyamatos támadás éri a honlapot.
hirdetés

A Class FM tavaly novemberi indulása óta a rádió honlapját folyamatos támadások érik, rendszeresen blokkolják, így a rádió vezetői úgy döntöttek, feljelentést tesznek ismeretlen tettes ellen.

Pakots Zsolt vezérigazgató szerint a Class FM online oldalán nagy igény van arra, hogy ezen a fórumon is hozzászóljanak a műsorhoz. A folyamatos hackertámadások után a rádió vezetősége úgy döntött, feljelentést tesz a VIII. kerületi Rendőrkapitányságon.

"Nemcsak a mi munkánkat akadályozzák, de a szabad véleménynyilvánítást is elveszik a fórumozóktól, akik éppen akkor, az adott pillanatban szeretnének hozzászólni az élő műsorhoz. Elszomorítónak tartom, hogy vannak emberek, akiket az zavar, hogy a műsort szeretik és szeretnének részt venni benne. Úgy gondolom ezt az etikátlan tettet igenis meg kell büntetni” – mondta Sebestyén Balázs, a Morning Show műsorvezetője.

A Morning Show műsorvezetői tájékoztatják majd a rádió hallgatóit arról, hol tart az eljárás.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A szeptember 15-17. között megrendezett fesztivál streamjeit ingyenesen lehet majd követni.

Lajkó Dániel a médiaszolgáltatások fejlesztéséért felel.

A  pick-upok nagyon kelendőek Amerikában, de a Cybertruck esetében nem végeztek semmilyen fogyasztói felmérést, hogy volna-e rá igény. 

Korrupció, féltve őrzött monopol-helyzet - többek között ezzel vádolja Kjersti Flaa a Hollywoodban élő külföldi újságírókat tömörítő szervezetet.

A szerencséseknek érkezik az egyedi dizájnnal ellátott ülőhely.

hirdetés
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.