hirdetés
hirdetés
hirdetés

Rendőrségi feljelentést tett a Class FM

Ismeretlen tettes ellen tett feljelentést a Class FM, mert a rádió indulása óta folyamatos támadás éri a honlapot.
hirdetés

A Class FM tavaly novemberi indulása óta a rádió honlapját folyamatos támadások érik, rendszeresen blokkolják, így a rádió vezetői úgy döntöttek, feljelentést tesznek ismeretlen tettes ellen.

Pakots Zsolt vezérigazgató szerint a Class FM online oldalán nagy igény van arra, hogy ezen a fórumon is hozzászóljanak a műsorhoz. A folyamatos hackertámadások után a rádió vezetősége úgy döntött, feljelentést tesz a VIII. kerületi Rendőrkapitányságon.

"Nemcsak a mi munkánkat akadályozzák, de a szabad véleménynyilvánítást is elveszik a fórumozóktól, akik éppen akkor, az adott pillanatban szeretnének hozzászólni az élő műsorhoz. Elszomorítónak tartom, hogy vannak emberek, akiket az zavar, hogy a műsort szeretik és szeretnének részt venni benne. Úgy gondolom ezt az etikátlan tettet igenis meg kell büntetni” – mondta Sebestyén Balázs, a Morning Show műsorvezetője.

A Morning Show műsorvezetői tájékoztatják majd a rádió hallgatóit arról, hol tart az eljárás.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Szép nagy kötött Lidl-logó virít rajta sárgán.

A hírportál arról ír, hogy a részvényeket egyszerűen lehívták, mivel az Indexet működtető Magyar Fejlődésért Alapítvány jelentős összeggel tartozott az Indamedia-csoportnak.

Médiatervezéssel és -vásárlással bízta meg a fagyasztott ételeket árusító Aviko a Cafét.

A Diageo 2030-ig egyebek mellett el szeretné érni a zéró szén-dioxid kibocsátást is.

A kampánnyal arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a gyerekek számára nem a szüleik neme fontos, hanem az, hogy szeressék egymást. Rendhagyó kampánybejelentő. 

hirdetés
hirdetés

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Meghosszabbított nevezési határidő: 2020. november 27.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!