hirdetés
hirdetés
hirdetés

Rádió C - nincs pénz, nincs műsor

Anyagi okok miatt csak zenét sugároz a Rádió C - írja az Index. Az adóval szolidaritást vállalt a RomNet internetes portál is, amely február 15-e és 19-e között elsötétíti képernyőjét, és erre ez időszakra híreit elérhetetlenné teszi.
hirdetés
„A rádió anyagi gondokkal küszködik, ezért a műsorok szüneteltetésével hívjuk fel a figyelmet arra, hogy a már ötödik éve hallható adó nem tudja megteremteni a folyamatos működés feltételeit. Az FM 88.8-on egy hónapig csak híreket és zenét hallhatnak” - olvasható a Rádió C honlapján.

Fátyol Tivadar igazgató már tavaly októberben elmondta, hogy a rádió anyagi helyzete kritikus, és a zömében - előre nem kalkulálható - pályázati pénzekből gazdálkodó médium „kormányszinten” tárgyal az állami forrásokról.

Mint arról már beszámoltunk, a rádió történetében már volt kényszerű adásszünet: 2003 tavaszán szintén csak zene szólt átmenetileg. A műsor azután indult el, hogy a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) romaügyi államtitkársága krízisalapjából hatmillió forint támogatást adott az adónak. A rádió később több tárcával is tárgyalt, abban a reményben, hogy sikerül további 24 milliós támogatást szereznie. A terv akkor az volt, hogy egyes minisztériumok állandó állami reklámmegrendelésekkel látják majd el a reklámpiacon versenyképtelen Rádió C-t.
(forrás: Kreatív Online, Index)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Fördős Zé és cimborái karácsonyig térnek vissza.

A magány kap központi szerepet a cég új, Redditre készített amerikai projektjében.

Egy pénzkötegalakú rodeóbikával igyekeznek vonzóbbá tenni a befektetési lehetőségeket a fiatal felnőttek számára.

Halpert Zsuzsa felel a jövőben a vállalat külső és belső kommunikációjáért Magyarországon és további öt országban a dél-kelet-európai régióban.

Hajú vana dududu rilivonna duda densz?

hirdetés
hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.