hirdetés
hirdetés
hirdetés

Rádió C - nincs pénz, nincs műsor

Anyagi okok miatt csak zenét sugároz a Rádió C - írja az Index. Az adóval szolidaritást vállalt a RomNet internetes portál is, amely február 15-e és 19-e között elsötétíti képernyőjét, és erre ez időszakra híreit elérhetetlenné teszi.
hirdetés
„A rádió anyagi gondokkal küszködik, ezért a műsorok szüneteltetésével hívjuk fel a figyelmet arra, hogy a már ötödik éve hallható adó nem tudja megteremteni a folyamatos működés feltételeit. Az FM 88.8-on egy hónapig csak híreket és zenét hallhatnak” - olvasható a Rádió C honlapján.

Fátyol Tivadar igazgató már tavaly októberben elmondta, hogy a rádió anyagi helyzete kritikus, és a zömében - előre nem kalkulálható - pályázati pénzekből gazdálkodó médium „kormányszinten” tárgyal az állami forrásokról.

Mint arról már beszámoltunk, a rádió történetében már volt kényszerű adásszünet: 2003 tavaszán szintén csak zene szólt átmenetileg. A műsor azután indult el, hogy a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) romaügyi államtitkársága krízisalapjából hatmillió forint támogatást adott az adónak. A rádió később több tárcával is tárgyalt, abban a reményben, hogy sikerül további 24 milliós támogatást szereznie. A terv akkor az volt, hogy egyes minisztériumok állandó állami reklámmegrendelésekkel látják majd el a reklámpiacon versenyképtelen Rádió C-t.
(forrás: Kreatív Online, Index)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A felsőoktatásban hallgatók egy ezresért fizethetnek elő a zenék mellett filmeket és sorozatokat is kínáló alkalmazásra.

Ha arra gyanakszol, hogy itt most valami újrahasznosítós dologról lesz szó, akkor jó helyen kapiskálsz.

Egy külön rendezvényszervezési feladatokra kiírt tender további 30 milliárddal dobja meg az éves keretet.

Újabb fejezethez ért a ketchupmárka és az énekes szerelmi története.

Most már az utazni vágyóknak sem kell a Startlapnál messzebb száguldaniuk az információs szupersztrádán.

hirdetés
hirdetés

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.