hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pornórádió indul Oroszországban

Az oroszországi Cseljabinszkban erotikát támogató rádió kezdi meg működését, a tervek szerint októberben. Az adóról máris felháborodottam nyilatkozott az ortodox egyház.

hirdetés

Pornórádió néven új műsorszolgáltató kezdte meg adását Cseljabinszkból, mely elsősorban erotikus és relaxációt szolgáló zenéből, valamint a szexuális kisebbségek és a szexipar képviselőivel készült interjúkból áll majd össze.

Az ortodox egyház, valamint Jekatyerinburg és Szentpétervár kulturális életének képviselői már az adó próbafázisában felháborodásuknak adtak hangot. A műsortervek szerint októberben indul a műsorszórás.

Az új rádió vezetőit az az elv hajtja, hogy műsorukkal elősegítsék a nemi betegségek terjedésének megelőzését. Oroszországban a rádió szerint a felszínen nyomasztó prüdéria mutatkozik, valójában azonban nagy a szabadosság, és ugyanúgy léteznek prostituáltak, pornóboltok, szexipar és nyilvánosházak, mint másutt.

A szexuális kisebbségek képviselői azonban egyáltalán nem jutnak szóhoz, és évek óta nem tudják elérni, hogy felvonulhassanak Moszkvában: panaszuk jelenleg az európai emberi jogi bíróság előtt van.

(forrás: MTI)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bejelentették: várható az új arculat és a b2b-profil további erősítése is 2020-ban.

Úgy volt, hogy nem lesz hivatalos mörcs karácsonyra, de aztán észhet tért a cég.

Az árnyalat hivatalosan persze nem a kólásdobozról kapta a nevét, hanem nemes egyszerűséggel „klasszikus kéknek” hívják.

Robert De Niro saját gyűjteményének darabjait is felajálotta a könyvhöz.

A fenntarthatóság jegyében állt össze a két nagy múltú amerikai vállalat.

hirdetés
hirdetés

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.