hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem csak igét hirdet a Vatikáni Rádió

Júliusban először hangzik el kereskedelmi reklám a Vatikáni Rádióban. A vezető olasz áramszolgáltató a Szentszék adásidejében hirdeti szolgáltatását.
hirdetés

Majdnem nyolcvanéves fennállása óta először júliustól kereskedelmi reklám is hallható lesz a Vatikáni Rádióban. A vezető olasz áramszolgáltató cégnek, az Enelnek sikerült reklámhelyet szereznie szeptember végéig a Szentszék adásidejében.

 A Vatikáni Rádiónak szüksége is lehet hirdetőkre, hiszen nincs bevétele, viszont évente 20 millió euróba kerül a vatikáni államnak. A Vatikán szóvivője jelentette be kedden, hogy ezentúl másképp lesz: az Enel hirdetését öt nyelven adja majd le a rádió, amely a világ 47 nyelvén sugározza műsorát.

 Az energiavállalat elnöke szerint öröm számukra, hogy a világ egyik legszélesebb körben hallgatott rádiójában reklámozhatnak.

(forrás: MTI)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Míg a ruhahajtogató technikái mindenkit lenyűgöznek, az új projektje nem aratott osztatlan sikert.

Mindegy is voltaképp, hogy mit reklámoz a videó.

Novembertől a Skivak felel a logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállalat közösségi média kommunikációjáért.

15 éve rendezi meg miden évben a pincészet a címketervező pályázatát, most bemutatják az eddigi legjobb műveket.

"Kristály. Rajta vagyunk" - ezzel a szlogennel indított kampányt Dél-Dakota. Hamar virális tartalom lett belőle.

hirdetés
hirdetés

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.