hirdetés
hirdetés
hirdetés

Műsort cserél a Radiocafé 98.6 és az Erdély FM

Műsorcserén alapuló együttműködést kötött a marosvásárhelyi székhelyű Erdély FM és a budapesti Radiocafé 98.6. A két adó barátsága a tavalyi Félsziget Fesztiválon indult.
hirdetés

Az Erdély FM és a Radiocafé 98.6 először tavaly nyáron a Félsziget Fesztivál közös tudósításaira szövetkezett, és mint arról beszámoltunk, a kezdeményezést egy hosszútávú együttműködés nyitányának szánták.

Ez a barátság idén is folytatódik, a Radiocafé 98.6 és a marosvásárhelyi székhelyű, egyelőre kizárólag online hallgatható Erdély FM február 2-án műsorcserén alapuló együttműködést indít.

A Radiocafé 98.6 hallgatói hétköznap délutánonként a Kétszersült című zenés, információs magazinműsor új, Barátfüle elnevezésű rovatában naponta különböző tematikában hallhatnak az Erdély FM riporterei által készített beszámolókat Erdélyről és a helyi életről.

Így hétfőnként hírösszefoglalót kapnak az elmúlt hét fontosabb erdélyi eseményeiről, kedden bevezetik őket az erdélyi gasztronómia világába, a szerda a zene napja lesz - kiderül, mennyire más, vagy éppen mennyire azonos az ottani zenei élet és ízlés -, csütörtökön az erdélyi turizmussal ismerkedhetnek meg, pénteken pedig ajánlatokat kapnak az aktuális erdélyi szórakoztató és kulturális programokról.

A műsorcserében a marosvásárhelyi rádió hallgatói megismerkedhetnek a Radiocafé 98.6 esti meséivel valamint a tudásmorzsa névre keresztelt rövid információival, továbbá az Erdély FM adásában is hallható lesz a budapesti adó Music Café című zenei magazinműsora.

A sajtóanyag szerint „a műsorcsere által létrejövő közös tartalmi elemek jól szimbolizálják, hogy az Európai Unióban már Magyarország és Románia között sincsenek határok – az éterben sem.”

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Versenyhivatalhoz panaszok érkeztek arról, hogy a televíziós műsorszolgáltatók a nagyobb műsorterjesztőknek kedvezőbb árakat ajánlanak, mint a kisebbeknek.

A Magyar Public Relations Szövetség gyereknap apropóján járta körbe a gyerekinfluenszerekkel és az influenszerek gyerekeivel kapcsolatos jogi és etikai kérdéseket.

Az Oil! benzinkúthálózat online reklámfilmmel tiszteleg a félévszázados autómárka előtt.

Június 14-ig lehet leadni az ENSZ élelmezési programjához kapcsolódó briefre adott munkákat.

Az elmúlt években meggyilkolt hét afroamerikai áldozat kapcsán erős társadalmi üzenetet fogalmazott meg az étteremlánc.

hirdetés
hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.