hirdetés
hirdetés
hirdetés

Műsort cserél a Radiocafé 98.6 és az Erdély FM

Műsorcserén alapuló együttműködést kötött a marosvásárhelyi székhelyű Erdély FM és a budapesti Radiocafé 98.6. A két adó barátsága a tavalyi Félsziget Fesztiválon indult.
hirdetés

Az Erdély FM és a Radiocafé 98.6 először tavaly nyáron a Félsziget Fesztivál közös tudósításaira szövetkezett, és mint arról beszámoltunk, a kezdeményezést egy hosszútávú együttműködés nyitányának szánták.

Ez a barátság idén is folytatódik, a Radiocafé 98.6 és a marosvásárhelyi székhelyű, egyelőre kizárólag online hallgatható Erdély FM február 2-án műsorcserén alapuló együttműködést indít.

A Radiocafé 98.6 hallgatói hétköznap délutánonként a Kétszersült című zenés, információs magazinműsor új, Barátfüle elnevezésű rovatában naponta különböző tematikában hallhatnak az Erdély FM riporterei által készített beszámolókat Erdélyről és a helyi életről.

Így hétfőnként hírösszefoglalót kapnak az elmúlt hét fontosabb erdélyi eseményeiről, kedden bevezetik őket az erdélyi gasztronómia világába, a szerda a zene napja lesz - kiderül, mennyire más, vagy éppen mennyire azonos az ottani zenei élet és ízlés -, csütörtökön az erdélyi turizmussal ismerkedhetnek meg, pénteken pedig ajánlatokat kapnak az aktuális erdélyi szórakoztató és kulturális programokról.

A műsorcserében a marosvásárhelyi rádió hallgatói megismerkedhetnek a Radiocafé 98.6 esti meséivel valamint a tudásmorzsa névre keresztelt rövid információival, továbbá az Erdély FM adásában is hallható lesz a budapesti adó Music Café című zenei magazinműsora.

A sajtóanyag szerint „a műsorcsere által létrejövő közös tartalmi elemek jól szimbolizálják, hogy az Európai Unióban már Magyarország és Románia között sincsenek határok – az éterben sem.”

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A HP-nak rendezett videó a képernyőfüggőség helyett az ünnep megélésére buzdít.

What a time to be alive! – mondaná a művelt angol.

Legalábbis a Sainsbury’s karácsonyi reklámja szerint.

A „Klub élmény” második felvonását november 23-án, szombaton rendezik. Közben épülget szépen az Instagramjuk is.

Folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata.

hirdetés
hirdetés

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!