hirdetés
hirdetés
hirdetés

MR - változások

A Bartók Rádió után a Magyar Rádió (MR) másik két adója is struktúrát vált. Az Index szerint a Petőfi könnyűzenei adóként debütál június 1-jén, míg a Kossuth két lépésben újul meg, ennek egyik eleme, hogy a Krónika fél hatra kerül, hogy ne ütközzön a televíziós hírműsorokkal.
hirdetés
A Bartók Rádió megújulása után júniusban a Kossuth és a Petőfi struktúrája is megváltozik. A Kossuth két lépésben újul meg, június 4-től a kora reggeltől délig, valamint a délután négytől kora estig terjedő sávok adásai változnak meg, este hatról pedig fél órával előbbre kerül az Esti Krónika immár Krónika néven. A többi sávban várhatóan ősszel újul meg a nemzeti főadó.

A Petőfi Rádió célközönségét 18-39 év közöttiek alkotják, számukra nonstop zenét kínál június 1-jétől az adó, amely így könnyűzenei csatornává válik.

A Kreatív Online beszámolt arról, hogy a Bartók Rádió május elején indult megújult struktúrával és könnyedebb, dinamikusabb hangvétellel.
(forrás: Kreatív Online, Index)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Lassan, de biztosan csökken a különbség a férfi és női sportokból származó bevételek között.

Egy virális videó elég volt ahhoz, hogy szárnyra kapjon a márkaismertség.  

A Variety mutatta be a Berlinben bemutatkozó film trailerét és plakátját.

A megbízás egy évre szól, az ügynökség új termékek bevezetésén is dolgozik a jövőben a céggel.

A Facebook továbbra is fenntartja a jogot, hogy lelője a híroldalakat, ha úgy alakul a helyzet.

hirdetés
hirdetés

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.