hirdetés
hirdetés
hirdetés

MR - megújult a Bartók

A Magyar Rádió (MR) szándékai szerint fiatalosabb, személyes hangvétellel indult el május 7-én a MR klasszikus zenét sugárzó adója, a Bartók Rádió. A Kreatív Online információja szerint hamarosan indul a két másik adó, a Kossuth és Petőfi új műsorstruktúrája is.
hirdetés
A korábbinál könnyedebbnek és dinamikusabbnak szánt hangvétellel jelentkezik a Bartók Rádió adása. Az egyszemélyes műsorvezetés mellett állandó hangok konferálják a műveket, korszerű, kicsit pergőbb megszólalásokra törekedve - tudtuk meg az MR Bartók Főszerkesztőségétől.

Az új Bartók Rádió reggeltől délig és délután élő magazinműsorokkal jelentkezik, benne a klasszikus zene és a kulturális élet hírei mellett időjárással, közlekedési információkkal, kulturális témájú riportokkal, rejtvényekkel. Délben és este hangverseny- és opera-közvetítéseket sugároz az adó, délutánonként pedig a Rádiószínház jelentkezik. A jazzkedvelők is állandó helyen találják meg a nekik szóló műsorokat minden éjjel, valamint szerdán és vasárnap kora este.

Új műsor az Esti kérdés, mely keddtől szombatig várja a hallgatókat egy-egy aktuális témáról folytatott beszélgetéssel, valamint megújult és gyakrabban jelentkezik a kívánságműsor. Éjjel a BBC szerkesztésében továbbra is a Notturno műsorfolyama szól.

A MR készül a két második adó, a Kossuth és a Petőfi megújítására is.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Lassan, de biztosan csökken a különbség a férfi és női sportokból származó bevételek között.

Egy virális videó elég volt ahhoz, hogy szárnyra kapjon a márkaismertség.  

A Variety mutatta be a Berlinben bemutatkozó film trailerét és plakátját.

A megbízás egy évre szól, az ügynökség új termékek bevezetésén is dolgozik a jövőben a céggel.

A Facebook továbbra is fenntartja a jogot, hogy lelője a híroldalakat, ha úgy alakul a helyzet.

hirdetés
hirdetés

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.