hirdetés
hirdetés
hirdetés

Morning Show lett a Class FM reggeli műsora

Pirítós után Morning Show címmel ébresztik Balázsék a Class FM sávjára tekerőket. A hallgatók segítettek a névadásban.
hirdetés

Csütörtöktől Morning Show lett a Class FM reggeli műsorának címe. Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János műsorvezetők a hallgatók segítségét kérték új műsoruk elkereszteléséhez.

Mint arról beszámoltunk, a három rádiós a frekvenciavesztes Danubiustól igazolt át az ugyanazon a sávon megszólaló Class FM-hez. A három műsorvezető azt ígérte, hogy a Danubius Pirítós műsorelemeit továbbviszik és marad a megszokott hangzásvilág és stílus.

A Morning Show-ban hétfőnként „Pákó professzor” rovata jelentkezik. A nigériai celeb minden hétfőn magyarázó rovatot tart, azaz különféle magyar szólásmondások jelentését árulja el, de megmagyarázza a nem éppen hétköznapi szavakat is. Keddenként Kasza Tibi új rovattal jelentkezik, amelyben az őt aktuálisan foglalkoztató témákat vitatják meg. Szerdán „fogyasztóvédelmi pocsék áruk fóruma” jellegű teszteléssel jelentkeznek Balázsék, várják a hallgatóktól a különféle tárgyakat, ételeket minőség-ellenőrzésre - a héten például szaloncukrot tesztelnek, de karácsony előtt még a bejglikre is sor kerül.

Csütörtökön a netes rajongótáborral rendelkező kebelcsoda, Tracy jelentkezik be telefonon Amerikából, aki a világ dolgairól mesél, folyamatos helyzetjelentést adva Miamiból. Pénteken az RTL Klub Csillag Születik műsorából ismert Veres Robi, azaz MCDC kommentálja a heti történéseket. 

A Morning Show főcímdalát Dér Heni énekli, a szöveget Vadon Jani írta.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

hirdetés
hirdetés

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!