hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mészáros Lőrinc rádiója jelképes bírságot kapott

Elfogadta a Nyíregyháza 99,4 MHz, a Nyíregyháza 103,9 MHz és a Sopron 94,1 MHz helyi kereskedelmi frekvenciák pályázatifelhívás-tervezetét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület múlt heti ülésén több médiaszolgáltatót is megbírságolt.

hirdetés

A három pályáztatandó frekvenciára érvényben lévő jogosultságok 2018 második felében járnak le.

A siófoki székhelyű Rádió Balaton egy januári adáshét vizsgálata alapján kevesebb közszolgálati, helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsorszámot sugárzott szerződéses vállalásaihoz képest, ezért a médiaszolgáltatóra a testület 110 ezer forintos bírságot szabott ki.

A Kecel, Solt és Baja területén működő Gong Rádió, illetve a Csongrádon hallható Gong FM 87,6 szolgáltatójára 80 ezer forintos pénzbírságot szabott ki a testület, mert a két rádió egy-egy év eleji adáshét vizsgálata alapján szintén kevesebb saját műsoridőt, szöveget, közszolgálati, helyi közéleti és helyi mindennapi élettel foglalkozó műsort, több ismétlést - valamint a Gong Rádió kevesebb hírműsorszámot is - tett közzé, mint amennyit a szerződésükben vállaltak. A Gong Rádió Mészáros Lőrinc érdekeltsége, a felcsúti polgármester által vezetett Talentis Group vette meg több mint 80 százalékát.

A budapesti d1TV szolgáltatójára 40 ezer forintos bírságot rótt ki a médiatanács, mert az Életmód Magazin című műsor egy januári adásában négyszer, ismételten burkolt reklámot tett közzé egy sminkiskoláról.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

15 millió forintot szeretnének összegyűjteni.

Arról kell a diákoknak trailert készíteniük, hogy mi lesz 20 év múlva.

A Facebook az NBA rájátszások idején mutatta be új reklámját, amelyben elvileg bocsánatot kér.

hirdetés
hirdetés

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én. MEGTELT!

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Mutasd meg, hogy MagyarországON te menedzseled a legmenőbb turisztikai kommunikációs projekteket! Nevezési határidő: 2018.05.18.

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 25.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00