hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megvan a Milliók Reggelire új otthona

Információink szerint a Jazzy rádióra költözik a nemrég elhallgatott Radiocafé népszerű reggeli műsora, a Milliók Reggelire. A hivatalos bejelentés hétfőre várható, a műsor indulása augusztus 22-ére.

hirdetés

"Egekben a svájci Frank. Zuhannak a tőzsdék. Amerikát leminősítették. Összeomlóban az eurózóna. A görögökről már ne is beszéljünk… Pánikhangulat mindenütt. Sehol senki, aki irányt mutatna ebben a zivataros időszakban? Sehol egy hang, hogy vezessen minket? De van!” – ezekkel a sorokkal kezdődik a 90.9 Jazzy rádió meghívója egy hétfői sajtótájékoztatóra, amelyből egyértelműen kikövetkeztethető, hogy a nagy bejelentés, amelyre a csatorna készül, nem más, mint az, hogy a Jazzyra költözik a Milliók Reggelire című műsor. Tippünket két független forrás meg is erősítette.

Az Ács Gábor, Gede Balázs, Kántor Endre és Mihálovits András nevével fémjelzett, 2003 óta futó reggeli tőzsdei és gazdasági műsor alól számos más műsorral együtt akkor húzták ki a talajt, amikor május 17-én kedden délután négykor minden előzetes figyelmeztetés nélkül az Antenna Hungária lekapcsolta a Radiocafé sugárzását, mert a tulajdonos nem fizette be a sugárzási díjat. A rádió és a műsorok jövőjéről azóta számos találgatás látott napvilágot – az adó állítólag online folytatja majd, a Milliók reggelire című műsor folytatását pedig legutóbb a Gazdasági Rádióban ígérte a Hvg.hu egyik cikke.

A Kreatív Online úgy tudja, valóban folytak komoly tárgyalások a Gazdasági Rádióval, de a műsort készítő négy rádiós végülis a másik tárgyalópartner, a Jazzy mellett döntött. A műsor indulásáról nincsenek pontos információink, de a műsor Facebook-oldalán napokkal ezelőtt megindult egy visszaszámlálás, amelyből úgy tűnik, új helyén 22-én hétfőn kezdi meg a tájékoztatást a Milliók Reggelire. A visszaszámlálás melletti „Figyeld a hetest!” felirat minden bizonnyal a nagy bejelentés időpontjára utal: a visszaszámlálás 15-én, hétfőn, a sajtótájékoztató napján jár majd a hetesnél.

Nesta, aki a Radiocafé-nak és alapításától kezdve sokáig a Milliók Reggelire című műsornak is zenei szerkesztője volt, információink szerint nem vesz részt a Jazzy műsorának készítésében.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A sokat gúnyolt, 100 millió fontos Get ready for Brexit után itt a következő reklám, ami arról szól, hogy minden remek lesz.

Hamarosan indul az NBA-szezon Amerikában, a Sport TV pedig ráhangolásképpen július 12-től három vasárnapon keresztül magyar kommentárral mutatja Jordan karrierjének 3 ikonikus mérkőzését.

Kollányi Zsuzsi, Lotfi Begi és DR BRS újragondolták a Régi nyár című slágert.

A Vodafone Magyarország júliustól az ügyfélszolgálatos kollégái számára is lehetőséget biztosít a folyamatos távmunkára.

Tisztességtelen módon reklámozták a Black Friday-es akciókat. 

hirdetés
hirdetés

DIGITALIZÁLVA – ÚJ MEGOLDÁSOK SAVE THE DATE 07.23. 14:00

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.