hirdetés
hirdetés
hirdetés

Elkelt a békéscsabai 88,9 MHz

Az NMHH közzétette a legújabb rádiós pályázatok végeredményét.

hirdetés

Az Eger 101,3 MHz helyi rádiós frekvencia pályázati eljárásában a Médiatanács az egyedüli pályázó FW Befektetési Kft.-t, míg a Békéscsaba 88,9 MHz pályázatán a két pályázó közül a Radio Plus Kft.-t hirdette nyertesnek. Ezen a frekvencián eddig a Rádió1 Békéscsaba sugárzott, ami csak névben azonos a Vajna-féle Rádió1-gyel, ugyanis a csatorna még évekkel ezelőtt megvásárolta a névhasználati jogot.

Amint az MNO írjaA médiahatóság azért pályáztatta újra a frekvenciát, mert utóbbi társaság 2005-ben elnyert médiaszolgáltatási jogosultsága lejárt. Szintén a lap írja azt, hogy a Rádió1 Békéscsabát üzemeltető cég, az Interax Kft. 60 napos ideiglenes szerződést kötött a Médiatanáccsal, és bár ennek végét nem feltétlenül kell megvárni, mégis az a legvalószínűbb, hogy a Radio Plus július közepétől érvényesítheti jogát a frekvenciára.

A Rádió1 Békécsaba kizárólagos hirdetésértkesítője, a Radio Sales House ügyvezetője, Hanák Tamás a Kreatív kérdésére elmondta, hogy a fentiek fényében sem terveznek szerződésmódosítást a csatornával, sőt a teljes megyében fejleszteni kívánják a tevékenységüket.

A testület elfogadta a Szolnok 90,4 MHz helyi rádiós frekvencia pályázati felhívásának tervezetét, amely csütörtöktől a Médiatanács honlapján olvasható. A Hajdúszoboszló 100,6 MHz-es helyi rádiós frekvencia pályázatára beérkezett ajánlatok alaki vizsgálata után a grémium pályázati nyilvántartásba vette az LB Rádió Kft.-t, és hiánypótlásra hívja fel a Kredit Holding Kft.-t. 

(forrás: Kreatív Online, MNO)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Young & Rubicam shortlisten van a Radio kategóriában. 

Cannes-ban nagydíjat ért az ötlet.

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

hirdetés
hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.