hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sláger kontra ORTT

A Sláger is nyert első fokon

A Sláger Rádió esetében is jogellenes volt az ORTT eljárása, állapította meg a bíróság elsőfokú ítéletében.
hirdetés

A Sláger perében is ugyanazt az ítéletet hozta meg a bírónő, mint a Danubius Rádió esetében.

A Sláger Rádió képviselője, Kónya Imre is a pályázat előtti állapot helyreállítását kérte a bíróságtól az ORTT és a Neo FM működtetője, az Econet ellen indított perben.

Az ügyvéd - aki egyébként 1990 és 1993 között az MDF frakcióvezetője volt - egészen pontosan az álláspontja szerinti első jogsértés, azaz az FM Rádió konzorcium (Neo Fm, Econet) pályázatának befogadása előtti állapothoz való visszatérés megállapítását kérte a bírónőtől.

Ugyanez a bíróság két hete a Danubius Rádió által índított perben már megállapította, hogy a médiahatóság szabálytalanul járt el az országos földi frekvenciák használatára benyújtott pályázatok elbírálása során.

Mivel mindkét ügyben az ítéletek csak első fokúak, ezért nem jogerősek, a perek így másodfokon folynak tovább. Addig is a jelenleg můködő rádiók, a Class Fm és a Neo Fm sugározhatnak a vitatott frekvenciákon.

A Neo FM új studiójában éppen tegnap reggel ünnepelték, hogy a Bumeráng - Boros Lajos és Bochkor Gábor műsora újra hallható a megszokott frekvencián, igaz már nem a Sláger Rádión, hanem a Neo Fm-en.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A hidegháború és az űrverseny a grafikusokból is kihozta a legvadabb álmokat.  

Összes lapjában és online felületein is közös tapsra buzdít a kiadó.

A Most Mobilszerviz nekik segítene. Az új brand bevezető kampányát a Human Telex fejlesztette. A kampánybejelentőt olvashatjátok.

Tanácsokat osztanak azoknak, akik most másokon segíthetnek. A kampánybejelentőt olvashatjátok.

Őrültségnek tűnik épp most országimázs-reklámra költeni, de a portugálok inkább aktualizálták az üzenetet.

hirdetés
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne ad

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! A Kreatív szaklap először szervezi meg a Best of Best.net & Lollipop workshopot, amelyen az ügynökségek bemutatják a két versenyen legeredményesebben szereplő kampányaikat.

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: június 3.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! ÚJ IDŐPONT HAMAROSAN!