hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Pont FM helyén folytatja a Sláger Rádió?

Az eredménytelen jogi lépések után biztosnak látszik, hogy a Sláger kedd éjjel eltűnik az éterből. A Figyelőnet azonban a legfrissebb piaci forrásokra hivatkozva azt írja, a Pont FM frekvenciáján folytatja adását a Sláger.
hirdetés

A Budapest 60 kilométeres körzetében hallgatható Pont FM helyét venné át a Sláger Rádió az FN.hu információi szerint. A Sláger-tulajdonos Emmis a jogi lépések eredménytelenségét látva kezdett foglalkozni a tovább működés lehetőségével. Korábban a Roxy és a Rádió1 frekvenciái kerültek szóba, az átvételt azonban a két érintett határozottan cáfolta

Rónai Egon, a Pont FM-et birtokló Egopress tulajdonosa az FN.hu-nak nem erősítette meg, de nem is cáfolta az információt, annyit azonban elárult, öten is komolyan érdeklődnek az adó iránt, amelynek ára a piaci tapasztalatok szerint 200-400 millió forint között mozoghat.

Az FN.hu úgy tudja, a Sláger kedden jelenti majd be, milyen frekvencián sugároz tovább. Egy biztos, a jelenlegi helyzetben ez az utolsó lehetőségük, hogy jelenlegi, országos frekvenciájukon jelentsék be a folytatást. Szerda éjféltől a Neo FM jön az országos hullámhosszon.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

hirdetés
hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.