hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Danubius a Red Bull Air Race rádiós partnere

A Forma 1 Magyar Nagydíj, a Red Bull Street Parade szegedi és budapesti állomása után, a Danubius Rádió lett a rádiós partnere az augusztus 19-20-án Budapesten megrendezésre kerülő Red Bull Air Race világbajnoki futamnak is.
hirdetés

Az eseményt idén hatodszor rendezik meg hazánkban. Várhatóan 2009-ben is több tízezer ember látogat majd ki a Duna két partjára, ahol a Margit-híd és a Lánchíd között állítják fel a légikapukból álló gyorsasági versenypályát.

„Büszkék vagyunk rá, hogy ismét egy egyedülálló és világszínvonalú esemény partnerei lehetünk. Igyekszünk ennek a káprázatos futamnak a hírét eljuttatni a Danubius Rádió hallgatóihoz és a lehető legszemléletesebben közvetítetni azoknak is, akiknek nem áll módjukban kilátogatni az eseményre – mondta el Tiszttaró Titusz a Danubius Rádió program és marketing vezérigazgató helyettese.

A Danubius Rádió Red Bull Air Race hétvégéjén 30 hallgató nyert lehetőséget arra, hogy testközelből, exkluzív körülmények között nézhesse meg a versenyt. A fődíj nyertese pedig párjával együtt repülhet a Red Bull Air Race világbajnokság magyar pilótájával, Besenyei Péterrel.  

Az eseményt Garami Gábor fogja közvetíteni.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Spanyolországban elért bevételük 3 százalékától szabadítaná meg őket az új törvénytervezet.

Április 12-e a jelentkezési határidő. A díj támogatója, a Telenor idén különdíjat is oszt.

Ez pedig már csak azért is komoly probléma, mert a házaspár nagy energiákat és pénzeket fektetett a saját, „Sussex Royal” brandjébe.

A Drivingcamp meghívásos tenderen választotta az ügynökséget.

Monica Bickert, a Facebook tartalompolitikáért felelős alelnöke írt erről egy blogposztot.

hirdetés
hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Gondolatok és példák gyógyszeripari szakemberektől: patient journey map, társadalmi felelősségvállalás, élményközpontú PR, dezinformációk az oltásellenességről és további érdekes témák!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne adatvédelmi szempontból is jól (fel)használni a hazai adatvagyon

Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: április 3.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók