hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Danubius a Red Bull Air Race rádiós partnere

A Forma 1 Magyar Nagydíj, a Red Bull Street Parade szegedi és budapesti állomása után, a Danubius Rádió lett a rádiós partnere az augusztus 19-20-án Budapesten megrendezésre kerülő Red Bull Air Race világbajnoki futamnak is.
hirdetés

Az eseményt idén hatodszor rendezik meg hazánkban. Várhatóan 2009-ben is több tízezer ember látogat majd ki a Duna két partjára, ahol a Margit-híd és a Lánchíd között állítják fel a légikapukból álló gyorsasági versenypályát.

„Büszkék vagyunk rá, hogy ismét egy egyedülálló és világszínvonalú esemény partnerei lehetünk. Igyekszünk ennek a káprázatos futamnak a hírét eljuttatni a Danubius Rádió hallgatóihoz és a lehető legszemléletesebben közvetítetni azoknak is, akiknek nem áll módjukban kilátogatni az eseményre – mondta el Tiszttaró Titusz a Danubius Rádió program és marketing vezérigazgató helyettese.

A Danubius Rádió Red Bull Air Race hétvégéjén 30 hallgató nyert lehetőséget arra, hogy testközelből, exkluzív körülmények között nézhesse meg a versenyt. A fődíj nyertese pedig párjával együtt repülhet a Red Bull Air Race világbajnokság magyar pilótájával, Besenyei Péterrel.  

Az eseményt Garami Gábor fogja közvetíteni.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Dinamikus kizárási listákat lehet vele létrehozni, amivel egyszerűsíthetik a kampányok menedzselését.

Michal Malysa tizenöt piacon vezényli majd a cégcsoport külső és belső kommunikációját.

A bútoráruház nem is költ más offline csatornán, a szpot a saját kreatívcsapat munkája.

534 különböző ruhadarab vonul fel a bevásárlóközpontból a látványos videókban.

A patika kampányokért jött, de még több lett belőle.

hirdetés
hirdetés

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!