hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Danubius a Red Bull Air Race rádiós partnere

A Forma 1 Magyar Nagydíj, a Red Bull Street Parade szegedi és budapesti állomása után, a Danubius Rádió lett a rádiós partnere az augusztus 19-20-án Budapesten megrendezésre kerülő Red Bull Air Race világbajnoki futamnak is.
hirdetés

Az eseményt idén hatodszor rendezik meg hazánkban. Várhatóan 2009-ben is több tízezer ember látogat majd ki a Duna két partjára, ahol a Margit-híd és a Lánchíd között állítják fel a légikapukból álló gyorsasági versenypályát.

„Büszkék vagyunk rá, hogy ismét egy egyedülálló és világszínvonalú esemény partnerei lehetünk. Igyekszünk ennek a káprázatos futamnak a hírét eljuttatni a Danubius Rádió hallgatóihoz és a lehető legszemléletesebben közvetítetni azoknak is, akiknek nem áll módjukban kilátogatni az eseményre – mondta el Tiszttaró Titusz a Danubius Rádió program és marketing vezérigazgató helyettese.

A Danubius Rádió Red Bull Air Race hétvégéjén 30 hallgató nyert lehetőséget arra, hogy testközelből, exkluzív körülmények között nézhesse meg a versenyt. A fődíj nyertese pedig párjával együtt repülhet a Red Bull Air Race világbajnokság magyar pilótájával, Besenyei Péterrel.  

Az eseményt Garami Gábor fogja közvetíteni.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Kampány készült az új brand indulásához.

A szolgáltató legújabb kkv-kampányában olyan vállalkozókat mutat be, akik napok alatt hajtottak végre kritikus digitális fejlesztéseket.

Antonio Lucio visszavonulása után a cég Alex Schultzot nevezte ki a pozícióba.

Margaret Ann Dowling itthon korábban többek között a Marquard Media régiós vezérigazgatója volt.

hirdetés
hirdetés

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!