hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Class FM helyett Rádió 1 fog szólni a fél országban

Andy Vajna adója hat vidéki rádióhoz kapcsolódik november 15-től, ezzel lényegében országos lefedettségű kereskedelmi csatonává válik.

hirdetés

Andy Vajna cége, Radió Plus Kft. megkapta az engedélyt a Médiatanácstól, hogy a Rádió 1-et hálózatba kapcsolhassa 6 másik rádióüzemeltető vállalkozás csatornájával. Így a korábban csak Budapestre frekvenciát kapott rádió november 15-étől már Baja, Dunaföldvár, Paks, Szekszárd, Győr, Tihany, Miskolc, Heves és Nyíregyháza környékén is hallgatható lesz - írja a Hvg.hu.

A hálózatba kapcsolódás azt jelenti, hogy mindössze négy és fél órában sugároznak helyi tartalmat a kis rádiók, a fennmaradó közel 20 óra a Rádió 1-é lesz. "A helyi tartalmat a hajnali óráktól éjfélig bármely napszakban műsorra lehet tűzni, tehát nem feltétlenül a leghallgatottabb időpontban" - írja az online portál.

A cikkből kiderül, hogy a hat partnerből öt egy tulajdonosi körhöz, a győri Oxygen Grouphoz köthető, egyedül a nyíregyházi Zenebolygó Kft. lóg ki a sorból. A mostani hálozatosodás következtében a Rádió 1 szinte ugyanannyi embert fog elérni, mint a 2000-es években, mikor szintén adó-hálozattal üzemelt az ország nagy részén - de ezeket a frekvenciákat 2010 után elvesztette. Ekkor indult a Simicska Lajos Class FM-e, amelynek engedélyét viszont nem hosszabbították meg idén, meg is vált tőle Simicska, de, hogy mi lesz a sorsa a frekvenciaengedély lejárati dátuma, november 19-ei után, még nem látszik.  

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés
hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.