hirdetés
hirdetés
hirdetés

Porondon a prizmások

Bemutatják a BKF-en munkáikat azok az ügynökségek, amelyek díjat nyertek a Prizmán.

hirdetés

December 7-én, szerdán 17:30-kor a Budapesti Kommunikációs Főiskola K302-es nagy előadójában a Prizma Kreatív Pr Díj verseny díjazottjai mutatják be nyertes kampányaikat a hallgatóknak és érdeklődőknek.

Lakatos Zsófia, a Hill & Knowlton ügyvezetője a Corvin Bevásárlóközpont megnyitásának kommunikációját, Kálmán Zsuzsa az Image Factory nyertes munkáját, Balaton Anita, a Café Pr ügyvezetője pedig az OTP Új népszokások című belső kommunikációs és az Avon mellrák elleni kampányát mutatja be. (Vele készült interjúnkat itt olvashatja!) Ott lesz még Katona Gergely a Noguchi képviseletében, aki az Akzo-Nobel gyárbezárásának kommunikációját ismerteti, Koleszár Krisztián a Rayguntól, aki a Sopron Bank becsületkassza-kampányáról beszél, valamint Kocsiscsák Fruzsina a Friendly Digitaltól, aki a Gösser Citromfutárát prezentálja a hallgatóságnak. Szabó Virág, a tavalyi fődíjas Neonoir ügyvezetője a világ második legjobb állásáról mesél majd, az ACG Pro munkatársa pedig az idei fődíjas, Mindörökké Zöld Pardon című kampányt mutatja be.

A harmadik Prizma díjátadón az év ügynöksége díjat a Café Pr nyerte, a legjobb kampánynak járó díjat pedig az ACG Pro kapta. A többi díjazottról korábbi cikkünkben olvashat.

Részleteket a BKF rendezvényéről az esemény Facebook-oldalán és az iskola weboldalán lehet megtudni.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A lap cikke szerint az Indamedia vezetése az Index és az MTVA közötti konfliktus után dönthetett a visszavásárlásról.

A testület szerint a Klubrádió műsora sem volt gyűlöletkeltő.

Indulhat a könyvespolcok ismerkedése. A Libri kampánybejelentőjét olvashatjátok.

Twitteren őrjöng, kamunak tartja a klímaváltozást, és mindenkit utál, de főleg a postát. Ismerős? 

A kötet szerzője a zwoelf digital tulajdonosa, Serfőző Péter.

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!

hirdetés
hirdetés