hirdetés
hirdetés
hirdetés

OEP-tendert nyert a Young & Partners

A Young & Partners nyerte meg az Országos Egészségügyi Pénztár kommunikációs tenderét. A nettó 24,95 milliós megbízásért két ügynökség indult.

hirdetés

Közbeszerzés útján keresett kommunikációs partnert az Országos Egészségügyi Pénztár (OEP). A 24,95 millió forint keretösszegű feladatokra ketten adtak be ajánlatot, a debreceni Press Online és a Young & Partners.

Az OEP összességében a Young & Partners ajánlatát látta a legelőnyösebbnek, a cég a szerződésben foglaltak szerint 24 millió 285 ezer forintért végzi majd a feladatokat.
Nem ez az első alkalom, hogy a Young & Partners az OEP-nek dolgozik. Tavaly áprilisban már megnyerték a pénztár akkori kommunikációs tenderét 19 millió 750 ezer forintos szerződésbeli összegért.

A Young & Partners legutóbb a Miniszterelnökség előbb bruttó 400, utólag módosítva nettó 400 milliós pr- és rendezvénytenderét nyerte meg. A cég tulajdonos-ügyvezetője Kuna Tibor, aki 2003 és 2008 között a Fidesz-frakció kabinettitkára volt.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Meghívásos tenderen végül a Next9-t választották.

A nemrég önálló sales house-zá alakuló cég a Toprum Barba hívta partnereit. Képgalériával mutatjuk meg, hogy sikerült az este.

A márka új termékeit fiatal művészek értelmezték újra. A nonfiguratív snackdarabkák értelmezésére pedig nyereményjátékot is indított a Cheetos.

A márka kompakt autóval bővíti a portfólióját, amihez a Café és a White Rabbit készítettek bevezető kampányt. A koncepció az „elsőség” volt.

Azzal, hogy a brazil kozmetikai cég egyesül az Avonnal, a világ negyedik legnagyobb teljes mértékben szépségiparral foglalkozó vállalatcsoportját hozza létre.

hirdetés

A MOST Fórum május 30-i eseményén a magyar sportélet szereplőivel tekintjük át, hogyan változott a szabadidő- és élsport a technológia fejlődésével. (X)

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés