hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nemzetközi díjat nyert egy BKF-hallgató

A BKF-en tavaly diplomázó Völgyi Katalin nyerte meg idén a legjobb európai pr-szakdolgozatnak járó Jos Willems-díj BA-kategóriáját. Az MPRSZ szakdolgozat-pályázatán második helyen végző dolgozat szerzője az angliai Leedsben vehette át az elismerést.

hirdetés

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) CSR-menedzsment szakirányán, levelező szakon tavaly végzett Völgyi Katalin szakdolgozatát ítélte a legjobbnak idén bachelor (BA) kategóriában az európai pr-szervezet, a European Public Relations Education and Research Association (Euprera). A "Vállalati önkéntesség Magyarországon" című diplomamunka (angolul itt elolvasható, rövid magyar kivonata pedig itt letölthető) 2010-ben a Magyar Public Relations Szövetség pr-szakdolgozat pályázatán második helyet ért el, és az első helyezett munkával, Regenbach Zsófia "Bizalom, bizalmatlanság a nonprofit szektorban" című szakdolgozatával együtt indult a nemzetközi megmérettetésen. Ez utóbbi dolgozat sajnos nem nyert díjat, de Völgyi Katalin elhozta a BA kategória Jos Willems-díját, amelyet szeptember 9-én vehetett át az angliai Leeds-ben.

Szondi György és Völgyi Katalin a díjátadón
Szondi György és Völgyi Katalin a díjátadón

Az Euprera éves leeds-i kongresszusán Völgyi Katalin mellett Jos Willems-díjat vett át egy helyi végzős, a Leeds Metropolitan University volt hallgatója, Laura Fischer is: ő a master (MA) fokozat legjobb diplomamunkáját készítette el "Enter and Engage" címmel. Díjat kapott továbbá egy német páros a gyakorlatban leginkább hasznosítható dolgozatért, és az európai kutatás legjobbjainak járó Günther Thiele-díj három dobogósa, egy svéd, egy osztrák és egy svájci diák.

Mint Völgyi Katalin, a magyar díjazott a Kreatív Online-nak elmondta, Szondi György  a Leeds Metropolitan University tanára javaslatára indult a versenyen, és nagyon meglepődött az elért eredményen. A CSR-menedzsment szakirány tavalyi végzőse ugyanakkor nem pályakezdő a szakmában: nyolc évet dolgozott Ausztriában és Magyarországon pr-esként különböző kommunikációs ügynökségeknél és ügyféloldalon, mielőtt 2006-ban társalapítóként, az Outdoor Mission nevű cégnél kezdett el csapatépítéssel és vállalati önkéntességgel foglalkozni. "Az, hogy öt éve ezzel foglalkozom, nem független attól, hogy elvégeztem ezt a képzést és hogy erről írtam a szakdolgozatom. Még jobban, a lehető legjobban szeretném ugyanis csinálni azt, amit csinálok" - mondta el a díjazott, és hozzátette: szerinte a díj nem csak a négy hónapos átfogó kutatásnak járt, de a téma aktualitásának is.

A szervezőktől egyébként azt is megtudtuk, hogy a Jos Willems-díjra BA kategóriában összesen négy, MA kategóriában pedig kilenc nevezés érkezett.

Az MPRSZ idei pr-szakdolgozat-versenyére szeptember 30-áig lehet beküldeni a diplomamunkákat a szövetség weboldalán keresztül.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Fileok

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Érdemes megvárni, amíg a szétrobbanó báránylufik is megérkeznek a buliba.

Jávor Benedek, a Klubrádió és a Mérték Médiaelemző Műhely közösen adták be a panaszt.

A lap egyik új hirdetése a mianmari népirtás felderítésére épül.

Tarjányi Péter és Murányi András egykori hírigazgató szerint a 444 cikke csúsztat a lapnál történtekről.

Igazán nem szép tőlük, mert előtte eladtak neki egy taliga Whoppert egy fogadásra.

hirdetés

Díjátadó: január 30., kapunyitás: 19.00 Vedd meg a jegyed a bulira!

2018 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2018-as Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2019. február 5.

A leghasznosabb, leginspirálóbb people management tartalmak február 13-án, hogy a 2019-es éved még sikeresebb legyen!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 22.

Február 28-án a gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést a Facebookon és az Instagramon.

hirdetés
hirdetés