hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiosztották a Sándor Imre pr-díjakat

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) a Reklámfeszten kiosztotta az első Sándor Imre PR-Díjakat, melyekkel hírnévmenedzsment és projekt kategóriákban ismerte el az arra érdemes magyarországi ügynökségek munkáit.

hirdetés

Az MPRSZ idén tavasszal hozta meg a döntést arról, hogy önálló pr-díjat alapít, mellyel a magyarországi ügynökségek szakmai munkáját ismeri el, méghozzá kizárólag a pr-szempontok figyelembevételével, és anélkül, hogy a különböző pályamunkák között rangsor felállítására törekedne. Az évenként odaítélendő szakmai díj elnevezésével a hazai marketingkommunikációs és pr-szakma egyik elméleti úttörője, Dr. Sándor Imre professzor emléke előtt kívánt tisztelegni a szövetség. A Sándor Imre pd-díjra az ügynökségek maguk jelentkezhettek, a zsűri az MPRSZ elnökségének és jogi tagjainak képviselőiből állt.

2012-ben a nyertes ügynökségek a következők: Hill & Knowlton (2x), PS:PRovocative, Ferling PR, Hypnosia Kreatív, Sakkom Interaktív.

A díjátadón Dr. Szeles Péter, az MPRSZ elnöke kiemelte, hogy minden olyan pályázatot oklevéllel díjaztak, mely megfelelő értékelést kapott a zsűri szigorú pontrendszerében. A nyertes pályamunkák így különböző témakörökből kerültek ki, a bírálók azt tartották szem előtt, hogy azok szakmaisága mennyire felel meg a public relations szakma mai legjobb gyakorlatának – különös tekintettel a mérhetőség kritériumára.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Tisztességtelen módon reklámozták a Black Friday-es akciókat. 

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) ötödik alkalommal hirdette meg az Employer Branding Awardot az idei év elején. 

Az EY nemzetközi felmérése szerint a fogyasztók szorongása a korlátozások feloldása után is megmaradt.

A cél az új szlogen bevezetése, a hazai gyártás, illetve a márka és Szikszó város kapcsolatának tudatosítása.

De Bayer Zsolt fröcsögését és a Híradó sajátos szerkesztési gyakorlatát már nem büntette a Médiatanács.

DIGITALIZÁLVA – ÚJ MEGOLDÁSOK SAVE THE DATE 07.23. 14:00

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés