hirdetés
hirdetés
hirdetés

Alkalmazás készült pr-eseknek

A Freemail.hu-t is fejlesztő Nomo új szolgáltatást indított PRexcellence néven, amellyel a kommunikációs ügynökségek és az újságírók munkáját szeretnék megkönnyíteni.

hirdetés

A felhőalapú szoftver segítségével az ügynökségek a kreatívmunkára összpontosíthatnak a táblázatokban tárolt médialista foltozgatása, frissítése helyett. A felhasználóknak lehetőségük van a közlemények megszemélyesítésére, mellékletek hatékonyabb terjesztésére és hatékonyabb munkamegosztásra, csoportos munkavégzésre is.

Az alkalmazással a kommunikációs ügynökségek munkatársai közösen fejleszthetik és használhatják a vállalat médialistáját, úgy, hogy azt csak a megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználó exportálhatja.

Az emailes kiküldéssel ellentétben itt pontos statisztika érhető el az egyes közlemények kapcsán. Láthatjuk, hogy hányan és kik kapták meg a levelet, ezek közül kik kattintottak a teljes közleményre, és az egyes címzett mennyi ideig olvasta a közleményt. Az is mérhetővé válik, hogy hányan töltötték le a közleményhez tartozó vizuális, multimédiás tartalmakat.

A PRexcellence tesztidőszakában tapasztaltak szerint (3 ügynökség 3 hónapon keresztül tesztelte a szolgáltatást) egy-egy ügynökség életében 60-70 perc kreatív idő szabadul fel közleményenként. A Nomo folyamatosan fejleszti a szolgáltatást.

A PRexcellence fejlesztése 2012 tavaszán kezdődött, meghatározó pr-szakemberek, és a Magyar Public Relations Szövetség szakmai bevonásával.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Visszaszorulóban vannak a likeblogok, de több illegális filmletöltő oldal is a legnépszerűbbek között.

Október 20-tól 100 napon át egy-egy híresség  szaval Ady-verseket.

Pető Pétert a független sajtó kategóriában jelölte a Reporters Without Borders.

Vincze Orsolya Eszter vezeti.

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés