hirdetés
hirdetés
hirdetés

Alkalmazás készült pr-eseknek

A Freemail.hu-t is fejlesztő Nomo új szolgáltatást indított PRexcellence néven, amellyel a kommunikációs ügynökségek és az újságírók munkáját szeretnék megkönnyíteni.

hirdetés

A felhőalapú szoftver segítségével az ügynökségek a kreatívmunkára összpontosíthatnak a táblázatokban tárolt médialista foltozgatása, frissítése helyett. A felhasználóknak lehetőségük van a közlemények megszemélyesítésére, mellékletek hatékonyabb terjesztésére és hatékonyabb munkamegosztásra, csoportos munkavégzésre is.

Az alkalmazással a kommunikációs ügynökségek munkatársai közösen fejleszthetik és használhatják a vállalat médialistáját, úgy, hogy azt csak a megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználó exportálhatja.

Az emailes kiküldéssel ellentétben itt pontos statisztika érhető el az egyes közlemények kapcsán. Láthatjuk, hogy hányan és kik kapták meg a levelet, ezek közül kik kattintottak a teljes közleményre, és az egyes címzett mennyi ideig olvasta a közleményt. Az is mérhetővé válik, hogy hányan töltötték le a közleményhez tartozó vizuális, multimédiás tartalmakat.

A PRexcellence tesztidőszakában tapasztaltak szerint (3 ügynökség 3 hónapon keresztül tesztelte a szolgáltatást) egy-egy ügynökség életében 60-70 perc kreatív idő szabadul fel közleményenként. A Nomo folyamatosan fejleszti a szolgáltatást.

A PRexcellence fejlesztése 2012 tavaszán kezdődött, meghatározó pr-szakemberek, és a Magyar Public Relations Szövetség szakmai bevonásával.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A terület trendjeit, gyakorlatait, szabályozási kérdéseit vitathatják meg a tagok.

Stubnya Bence írása a lakáshitelektől és az ingatlanpiacról szólt.

Nánási Pál lőtte őket a Halott Pénz koncerten. Még egy csomó influencer tolja majd mindenütt az éjszakai fotóit.

A Büntetőt a MindigTV sportos streamoldala, a mindiGO Sport is adja majd.

A fotósként is aktív Radisics Milán a szpot orosz verziójában Vologya, a szerb verzióban A Szakértő. Nálunk füttyög.

hirdetés

Mutasd meg, hogy MagyarországON te menedzseled a legmenőbb turisztikai kommunikációs projekteket! Meghosszabbított nevezési határidő: 2018.05.25.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Hosszabbított nevezési határidő: június 1.

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

Nemzetközi PR Best Practices június 7-én: Nemzetközi PR vezetők esettanulmányai és vacsora az ICCO elnökségi tagjaival

Játssz komolyan! – LEGO® SERIOUS PLAY® workshop: Legózz a fejlődésért, legózz a flow élményért! Három LEGO® SERIOUS PLAY® workshop egy napon, válaszd ki a saját témádat! Időpont: június 14.

Ülj a géphez! – Facebook tréning HR-eseknek. Toborzási kampányok a Facebookon, lépésről lépésre, június 20-án.

A verseny célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátóipari/hotel kommunikációt és márkamegjelenést. Nevezési határidő: 2018.06.29.

hirdetés
hirdetés