hirdetés
hirdetés
hirdetés

Összedőlhet az MTA

Második alkalommal hirdeti meg idén a Visualpower 3D projection mapping – azaz virtuális épületfestő – pályázatát. A Nemzeti Galéria után a nevezőknek most a Magyar Tudományos Akadémia homlokzatára kell annak architektúrájához igazodó videókat készíteniük.

hirdetés

A tavalyi siker után ismét meghirdeti Paint up! című  3D projection mapping – azaz virtuális épületfestő – pályázatát a vizuáltechnikai szolgáltással foglalkozó Visualpower. A három perces, zenei aláfestéssel ellátott „épületmozgató” animációkat idén a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Roosevelt téri székházának középső homlokzatára kell elkészíteniük a nevezőknek. A nyílt versenyben bárki részt vehet, aki szeretné kipróbálni az architekturális vetítés műfaját.

Az egyik tavalyi döntős: Besenyői Ádám: Shapeshifter

Azokat az animációkat, amelyeket a zsűri beválogat a döntőbe, június 25-én közel ezer négyzetméteres méretben vetítik ki az MTA homlokzatára. A tavalyihoz hasonlóan a szervezők szakmai partnere, egyben a zsűri tagja a 3D projection mapping műfajának mestere, Bordos László Zsolt, a Bordos.ArtWorks alapítója, akinek a nevéhez fűződik többek között a dubai Pálma-sziget hivatalos avatóünnepségének vetítéséhez készített 3D animáció, és aki a tavalyi Paint Up!-ra Vicsek Viktorral és Kovács Ivóval készített egy bemutatófilmet

A tavalyi Paint Up! versenyre – amelyet a Kreatív egyébként 2010 tíz legkreatívabb megoldása közé választott – körülbelül hatvan alkotótól összesen 32 nevezés érkezett, ezek közül 12 került a döntőbe. A döntősök közül a zsűri Lóránt Demeter Variációk című munkáját tartotta a legjobbnak, a közönségdíjat pedig a Illuvision Past is prologue alkotása nyerte. 

 Az idei pályázat beadási határideje: június 9. A nevezők további információkat a pályázat honlapján találnak.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A kormánytanácsadó az Alkotmánybírósággal akarta kimondatni, hogy nem lehet, de nem adtak neki igazat.

André Aciman sikerkönyve folytatását mutatja be Budapesten

A V-Tel elsősorban a feltöltőkártyás felhasználókra céloz. 

A szokásos, instakész tájképek, és széles mosolyok helyett kínos helyzetek uralják a légitársaság reklámját.

Idén már másodjára keresik a legjobb ételeket a Hungarian Street Food Awards-on.

hirdetés
hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nyári ráadás! Végleges nevezési határidő: július 31.

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus