hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hetvenmilliós önkormányzati megbízást kapott az IMG

Az Inter Media Group (IMG) nyerte meg a Budapesti Fesztiválközpont nyílt tenderét, amely az egyes rendezvények kommunikációs feladataira vonatkozott. A megbízatás összértéke 69 millió forint.

hirdetés

Megszületett  a Budapesti Fesztiválközpont nyílt tenderének eredménye. A jövőben az Inter Media Group (IMG) végezheti a Fővárosi Önkormányzat különböző kulturális programjait (Budapesti Tavaszi Fesztivál, Budapesti Búcsú és Budapesti Őszi Fesztivál) szervező Fesztiválközpont eseményeinek médiatervezési, médiafoglalási és médiavásárlási feladatait.

A január 30-val érvénybe lépő megbízatás összértéke 69 millió forint + áfa, időtartamát tekintve pedig a keretösszeg felhasználásáig vagy 2013. április 15-ig tart. A győztes a Bell & Partnerst utasította maga mögé a tenderen, amely szintén – a kiírás alapján maximálisan megengedett – 69 millió forintért vállalta volna a feladatokat.

Az IMG-t a kormányváltás óta meglehetősen bőkezűen ellátják állami megbízatásokkal: tavaly márciusban már 328 milliós összértékű állami megbízásnál tartottak, amelyből 21 millió forint értékben szintén a Fesztiválközpontnak dolgoztak.

Az IMG és a Bell & Partners közterületi jelenlétéről és állami megbízásairól is olvashatnak többek között Mit hoz a Fidesz a közterületi médiának? című, Minőségi Újságírásért-díjjal jutalmazott cikkünkben.

(forrás: Kreatív Online, Közbeszerzési Értesítő)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Egy civil szervezet szinkronizált újra egy Jóbarátok és egy The Office epizódot, hogy felhívja a figyelmet a HIV-betegek stigmatizálására.

A Politicónak adott interjút a magyar adását újraindító szervezet elnöke.

Az ügynökség TikTok-rajongónak mondja magát, logikusnak tűnt, hogy új kreatívot is a platformon keressenek.

A McCann Stockholm megtalálta a módját, hogy a gyerekek önszántukból operába akarjanak menni. Persze volt benne egy kis trükk.

Az eddigi öt főkategória listája új szekciókkal bővült. A nevezési határidő: június 4.

hirdetés
hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 13.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Jöjjön el március 12-én a tavaszi Gyógyszerkommunikációs konferenciára! Inspirálódás, tanulás és tudásmegosztás nem csak gyógyszeripari szakembereknek az EGIS exkluzív, interaktív helyszínén!

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Nevezési határidő: 2020. március 13.

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne adatvédelmi szempontból is jól (fel)használni a hazai adatvagyon

Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: április 3.

A nagy sikerrel zajló Év Gyára verseny ötéves jubileuma alkalmából egy egész napos konferenciával egészítjük ki díjátadó gálánkat, ezzel teremtve meg az év egyik kiemelkedő ipari eseményét. Ismerje meg a nemzetközi és a hazai év gyára verseny győzteseinek legjobb gyakorlatait!

Nagy Kreatív Nap május 7-én! További részletek hamarosan...

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók