hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hetvenmilliós önkormányzati megbízást kapott az IMG

Az Inter Media Group (IMG) nyerte meg a Budapesti Fesztiválközpont nyílt tenderét, amely az egyes rendezvények kommunikációs feladataira vonatkozott. A megbízatás összértéke 69 millió forint.

hirdetés

Megszületett  a Budapesti Fesztiválközpont nyílt tenderének eredménye. A jövőben az Inter Media Group (IMG) végezheti a Fővárosi Önkormányzat különböző kulturális programjait (Budapesti Tavaszi Fesztivál, Budapesti Búcsú és Budapesti Őszi Fesztivál) szervező Fesztiválközpont eseményeinek médiatervezési, médiafoglalási és médiavásárlási feladatait.

A január 30-val érvénybe lépő megbízatás összértéke 69 millió forint + áfa, időtartamát tekintve pedig a keretösszeg felhasználásáig vagy 2013. április 15-ig tart. A győztes a Bell & Partnerst utasította maga mögé a tenderen, amely szintén – a kiírás alapján maximálisan megengedett – 69 millió forintért vállalta volna a feladatokat.

Az IMG-t a kormányváltás óta meglehetősen bőkezűen ellátják állami megbízatásokkal: tavaly márciusban már 328 milliós összértékű állami megbízásnál tartottak, amelyből 21 millió forint értékben szintén a Fesztiválközpontnak dolgoztak.

Az IMG és a Bell & Partners közterületi jelenlétéről és állami megbízásairól is olvashatnak többek között Mit hoz a Fidesz a közterületi médiának? című, Minőségi Újságírásért-díjjal jutalmazott cikkünkben.

(forrás: Kreatív Online, Közbeszerzési Értesítő)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

18-23 évesek jelentkezését várják a Roger Hatchuel Academy 6 napos tréningjére.

A cég áprilisban hozza ki a Pepsi Cafét, kétszer annyi koffeinnel.

Mikor kell igazán beindítani a hájpot? Saját közösségi csatornákra érdemes koncentrálni, vagy jobb, ha más oldalakon indul be beszélgetés a filmről?

Az emberi sokszínűség áll a karácsonyi reklám középpontjában.

hirdetés
hirdetés

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók