hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hetvenmilliós önkormányzati megbízást kapott az IMG

Az Inter Media Group (IMG) nyerte meg a Budapesti Fesztiválközpont nyílt tenderét, amely az egyes rendezvények kommunikációs feladataira vonatkozott. A megbízatás összértéke 69 millió forint.

hirdetés

Megszületett  a Budapesti Fesztiválközpont nyílt tenderének eredménye. A jövőben az Inter Media Group (IMG) végezheti a Fővárosi Önkormányzat különböző kulturális programjait (Budapesti Tavaszi Fesztivál, Budapesti Búcsú és Budapesti Őszi Fesztivál) szervező Fesztiválközpont eseményeinek médiatervezési, médiafoglalási és médiavásárlási feladatait.

A január 30-val érvénybe lépő megbízatás összértéke 69 millió forint + áfa, időtartamát tekintve pedig a keretösszeg felhasználásáig vagy 2013. április 15-ig tart. A győztes a Bell & Partnerst utasította maga mögé a tenderen, amely szintén – a kiírás alapján maximálisan megengedett – 69 millió forintért vállalta volna a feladatokat.

Az IMG-t a kormányváltás óta meglehetősen bőkezűen ellátják állami megbízatásokkal: tavaly márciusban már 328 milliós összértékű állami megbízásnál tartottak, amelyből 21 millió forint értékben szintén a Fesztiválközpontnak dolgoztak.

Az IMG és a Bell & Partners közterületi jelenlétéről és állami megbízásairól is olvashatnak többek között Mit hoz a Fidesz a közterületi médiának? című, Minőségi Újságírásért-díjjal jutalmazott cikkünkben.

(forrás: Kreatív Online, Közbeszerzési Értesítő)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A lap cikke szerint az Indamedia vezetése az Index és az MTVA közötti konfliktus után dönthetett a visszavásárlásról.

A testület szerint a Klubrádió műsora sem volt gyűlöletkeltő.

Indulhat a könyvespolcok ismerkedése. A Libri kampánybejelentőjét olvashatjátok.

Twitteren őrjöng, kamunak tartja a klímaváltozást, és mindenkit utál, de főleg a postát. Ismerős? 

A kötet szerzője a zwoelf digital tulajdonosa, Serfőző Péter.

hirdetés
hirdetés

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Meghosszabbított nevezési határidő: 2020. november 27.

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!