hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új ügyvezető az Est Médiánál

Pankotai Csabát választotta az Est Média a tulajdonában álló Est Média Group ügyvezetőjének. A szakember a román és a bolgár lappiacon szerzett tapasztalatokat. 

hirdetés

A Budapesti Értéktőzsde honlapján tette közzé a társaság kedd délután, hogy az Est Media egyszemélyi tulajdonában álló EMG Médiacsoport ügyvezetőjévé választotta Pankotai Csabát.

Az új ügyvezetőnek a közlemény szerint elsődleges feladata a print üzletág szakmai operatív vezetése lesz, a részvénytársaság június 24-i közgyűlésén elfogadott reorganizációs intézkedési tervnek megfelelően.

Az EMG többi részének átszervezésével továbbra is a társaság másik ügyvezetője, Balázs Csaba foglalkozik majd.

Pankotai Csaba az Est Media közleménye szerint a romániai és bulgáriai programmagazinok piacán szerzett jelentős tapasztalatokat. Érdekeltséggel rendelkezik a romániai Şapte Seri, valamint a bulgáriai Programata programmagazin családokban, utóbbinak az ügyvezetését is ellátta.

Az Est Media korábbi ügyvezetője Kádár Tamás volt, aki jelenleg a Sziget Kft. vezetését látja el. Kádár azelőtt távozott, hogy az EMG-n belül komoly változások történtek volna. Először a Neo FM-ben meglévő üzletrészét adta el a cég, majd a Radiocafét, amelyet új tulajdonosához kerülése után szinte azonnal lekapcsolt az Antenna Hungária, és a Nemzeti Hírközlési Hatóság is visszafvonta frkvencianegedélyét, mivel hosszú ideje tartozott a Hatóságnak.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

What a time to be alive! – mondaná a művelt angol.

Legalábbis a Sainsbury’s karácsonyi reklámja szerint.

A „Klub élmény” második felvonását november 23-án, szombaton rendezik. Közben épülget szépen az Instagramjuk is.

Folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata.

Keretszerződést kötöttek a BBC Studiossal, most az Egy bolygó hét világa című sorozatot népszerűsítik.

hirdetés
hirdetés

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!