hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új melléklettel jelentkezik a Figyelő

A Figyelő gazdasági-üzleti hetilap negyedik számától üzleti döntéshozóknak szóló infokommunikációs mellékletet jelent meg.
hirdetés

Az összeállítás azokat a gazdasági vezetőket és üzleti döntéshozókat segíti, akik nem szakértők az informatikában, de tudni szeretnék, hogy a jelenlegi gazdasági környezetben hogyan csökkenthetik költségeiket, javíthatják hatékonyságukat és milyen versenyelőnyhöz juttathatják cégüket az informatikai megoldásokkal.

A Figyelő a jövőben minden hónap utolsó lapszámában jelentkezik a kibővített és megújult üzleti informatikai melléklettel.

A lap együttműködő partnere a Bitport üzleti informatikai portál, amely a mellékleten túl a Figyelő Info+Tech rovatába is heti rendszerességgel szállít cikkeket az üzleti informatika világáról.

„Ha úgy tetszik, közvetítői szerepkörre pályázunk az infokommunikációs piac szereplői, az informatikából élők és az abban rejlő lehetőségeket üzleti szempontból hasznosító döntéshozók között. Utóbbi csoportot abban próbáljuk segíteni, hogy könnyebben befogadja az infokommunikációs piac egyre összetettebb megoldásait, követhetővé téve számukra a folyamatosan változó szállítói modelleket és szolgáltatáscsomagokat” – mondta Mozsik Tibor, a Bitport főszerkesztője.

A Figyelő és a Bitport közötti együttműködés emellett kiterjed az informatikai döntéshozóknak szóló tavaszi CIO ’10 konferencia közös megrendezésére is.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A brit napilap új kampányában birkák, kígyók, keselyűk vitakoznak.

Akár leépítés is jöhet a Hír TV-nél.

Az ügynökség PR, digitális és közösségi média üzletága nyerte a Mattel tenderét.

Egy youtubertől kölcsönözték az ötletet, hogy dalok szülessenek a videók alá érkező negatív beszólásokból.

Az új vezető tíz éve dolgozik az egyetemnél.

hirdetés
hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 1.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc