hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új főtitkár a MATESZ-nél

A Magyar Terjesztés-Ellenőrző Szövetség (MATESZ) Lisztes Saroltát választotta meg az augusztusban távozó Liviu Burlacu főtitkár utódjaként.

hirdetés

Lisztes Sarolta
Október 12-én közgyűlést tartott a Magyar Terjesztés-Ellenőrző Szövetség (MATESZ), amely során a szervezet három napirendi pontot tűzött ki. A tagok megszavazták Lisztes Saroltát az augusztusban 19 év után távozó Liviu Burlacu utódjaként.

Az új főtitkár - aki november elsejétől tölti be tisztségét - korábban a HVG online portfóliójának marketingvezetője volt, emellett ügynökségi és ügyféloldali tapasztalatokkal is rendelkezik. A kiválasztásában szerepet játszó szempontok között elsősorban a marketing és sales vonal erősítése, a taglétszám megtartása és növelése, valamint a MATESZ új információs rendszerének marketingszemléletű fejlesztése szerepelt.

Lisztes Sarolta az elmúlt 8 évben a HVG Kiadónál dolgozott, kezdetben marketingmenedzserként, később a kiadó online portfóliójáért felelős marketingvezetőként. Ezt megelőzően három évig account menedzseri pozíciót látott el a Havasi Budapest Reklámügynökségnél (ma Havasi:Live). Korábban egy multinacionális FMCG-cég marketingosztályán szerzett tapasztalatot, de dolgozott egy tréningcég tanácsadójaként is. A szakember 37 éves, diplomáját a Szent István Egyetemen szerezte.

A közgyűlésen továbbá a Magyar Nemzettől távozott Lovas Iván elnökségi tag helyett a Magyar Nemzet új kiadóvezetőjét, Lóczi Jánost megválasztották elnökségi póttagnak, valamint egyhangú szavazással eldöntötték, hogy a MATESZ 2013. január elsejétől új székházban, a Naphegy téri MTI székházában folytatja működését.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Seregi György kereskedelmi vezetői pozícióba érkezik.

Az együttműködés 2020-ra szól, és az állásportál online marketingtevékenységének több területére is kiterjed.

A Girls Girls Girls Magazine közel háromperces szpotja nemtől függetlenül mindenki számára érthető.

Regisztráció után a kedvenc szerzőik cikkeit kapjuk a legolvasottabb hírek után.

Az utolsó hozzávaló elveszi az ember étvágyát az egyébként nagyon guszta ételektől.

hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 13.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Jöjjön el március 12-én a tavaszi Gyógyszerkommunikációs konferenciára! Inspirálódás, tanulás és tudásmegosztás nem csak gyógyszeripari szakembereknek az EGIS exkluzív, interaktív helyszínén!

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Nevezési határidő: 2020. március 13.

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne adatvédelmi szempontból is jól (fel)használni a hazai adatvagyon

Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: április 3.

A nagy sikerrel zajló Év Gyára verseny ötéves jubileuma alkalmából egy egész napos konferenciával egészítjük ki díjátadó gálánkat, ezzel teremtve meg az év egyik kiemelkedő ipari eseményét. Ismerje meg a nemzetközi és a hazai év gyára verseny győzteseinek legjobb gyakorlatait!

SAVE THE DATE Vezetés és pszichológia konferencia április 28-án!

Nagy Kreatív Nap május 7-én! További részletek hamarosan...

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés