hirdetés
hirdetés
hirdetés

Összeállt a Forbes szerkesztősége

Összeállt a magyar Forbes induló szerkesztősége. Az ötfős szerkesztőségben három volt kollégánk is helyet kapott, rajtuk kívül a Figyelőtől és a Privátbankártól igazoltak. 

hirdetés

Összeállt a novemberben induló magyar Forbes szerkesztősége – derül ki a honlapra felkerült impresszumból.

Ahogy az eddig is tudott volt, a főszerkesztői teendőket Galambos Márton látja el, aki az Origo gazdasági rovatának vezetője volt korábban, előtte a Figyelőnél dolgozott, karrierjét lapunknál, a Kreatívnál kezdte, innen pr- és médiarovat-vezetőként távozott.

A két főmunkatárs Hermann Irén és Ács Gábor. Mindketten a Figyelőtől érkeztek a Forbes-hoz. Hermann Irén hét évig a Figyelő munkatársa volt, előtte írt a HVG-be, a Magyar Narancsba és dolgozott az Inforádióban is. Előtte hét évig a Kreatív portrérovatának vezetője volt.

Ács Gábor a Napi Gazdaságnál, a Teszt Magazinnál és a Figyelőnél dolgozott korábban, 2007-ben Fapados forradalom címmel jelent meg a fapados légitársaságok üzleti modelljéről szóló könyve.

Pál Zsombor szintén volt kreatívos kollégánk, mellette az újságírással foglalkozó tetszhalott Antagon blog egykori tevékeny szerzője (Galambos Márton mellett), mellette a nagyon népszerű Kozmosz együttes énekes-frontembere. Emellett éveken keresztül dolgozott a Vodafone marketingosztályán és különböző kreatívprojekteken, illetve volt reklámügynökségnél is. A vele készült interjúnkat a Kreatív szeptemberi számában olvashatja, és ő készítette a címlapinterjút is. Hamarosan mindkettőt kitesszük a Kreatív Online-ra. 

A szerkesztőség ötödik, legutoljára csatlakozott tagja Zsiborás Gergő a Privátbankártól érkezett, ahol öt évig dolgozott. Előtte és közben az ELTE médiaszakára járt, több összegyetemi médiakonferenciát is szervezett.

A Forbes magazin lappremierje a Kreatív Férfias játékok című november 6-i marketingkonferenciáján lesz, ahol az első magyar lapszámot Peter Barecz, a licence tulajdonosa és Galambos Márton főszerkesztő mutatja majd be a helyszínen. 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Mitte új ügyfelei közt megtalálható a régió egyik legnagyobb aukciósháza, felsőoktatási intézmény, illetve független ingatlantanácsadó cég is. 

A cél a kártyadigitalizációk és a tranzakciók ösztönzése mellett az OTP Bank innovatív arculatának építése volt.

2,3 milliárd forintos veszteséggel zárta 2018-at a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap.

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés