hirdetés
hirdetés
hirdetés

Összeállt a Forbes szerkesztősége

Összeállt a magyar Forbes induló szerkesztősége. Az ötfős szerkesztőségben három volt kollégánk is helyet kapott, rajtuk kívül a Figyelőtől és a Privátbankártól igazoltak. 

hirdetés

Összeállt a novemberben induló magyar Forbes szerkesztősége – derül ki a honlapra felkerült impresszumból.

Ahogy az eddig is tudott volt, a főszerkesztői teendőket Galambos Márton látja el, aki az Origo gazdasági rovatának vezetője volt korábban, előtte a Figyelőnél dolgozott, karrierjét lapunknál, a Kreatívnál kezdte, innen pr- és médiarovat-vezetőként távozott.

A két főmunkatárs Hermann Irén és Ács Gábor. Mindketten a Figyelőtől érkeztek a Forbes-hoz. Hermann Irén hét évig a Figyelő munkatársa volt, előtte írt a HVG-be, a Magyar Narancsba és dolgozott az Inforádióban is. Előtte hét évig a Kreatív portrérovatának vezetője volt.

Ács Gábor a Napi Gazdaságnál, a Teszt Magazinnál és a Figyelőnél dolgozott korábban, 2007-ben Fapados forradalom címmel jelent meg a fapados légitársaságok üzleti modelljéről szóló könyve.

Pál Zsombor szintén volt kreatívos kollégánk, mellette az újságírással foglalkozó tetszhalott Antagon blog egykori tevékeny szerzője (Galambos Márton mellett), mellette a nagyon népszerű Kozmosz együttes énekes-frontembere. Emellett éveken keresztül dolgozott a Vodafone marketingosztályán és különböző kreatívprojekteken, illetve volt reklámügynökségnél is. A vele készült interjúnkat a Kreatív szeptemberi számában olvashatja, és ő készítette a címlapinterjút is. Hamarosan mindkettőt kitesszük a Kreatív Online-ra. 

A szerkesztőség ötödik, legutoljára csatlakozott tagja Zsiborás Gergő a Privátbankártól érkezett, ahol öt évig dolgozott. Előtte és közben az ELTE médiaszakára járt, több összegyetemi médiakonferenciát is szervezett.

A Forbes magazin lappremierje a Kreatív Férfias játékok című november 6-i marketingkonferenciáján lesz, ahol az első magyar lapszámot Peter Barecz, a licence tulajdonosa és Galambos Márton főszerkesztő mutatja majd be a helyszínen. 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A cég végre megerősítette a pletykákat: tényleg lesz külön „hírek” szekció az appban, és azt valódi újságírók töltik majd meg.

Négyféle csokit olvasztott össze egy táblába az édességgyár, és ezzel nem csak azokra gondolnak, akik Gombóc Artúr nyomdokain járva, minden csokoládét imádnak.

Lassan teljes az idei filmfesztivál programja, és már összeállt a nemzetközi zsűri is.

Őry Eszter két barátjával hozta létre az ArtNeszt, a képzőművészeti ügynökséget.

Urbán Zsolt a HírTV vendége volt, ahol a CBA csak az apropót adta, valójában a fő témát a #loveislove kampány szolgáltatta.

hirdetés

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

hirdetés