hirdetés
hirdetés
hirdetés

Minőségi szerkesztő a Kreatívnál

Bátorfy Attila kollengánk a Kreatív decemberi számában megjelent Mit hoz a Fidesz a közterületi médiának? című írásáért kapta meg a minőségi újságírásért járó díjat. Kollegánknak ez már a második rangos elismerése, ugyanis 2010-ben Junior Prima Primissima díjban részesült.

hirdetés

A Minőségi Újságírásért Alapítvány Bátorfy Attilának, a Kreatív szerkesztőjének ítélte oda a decemberi Minőségi Újságírásért-díjat, a Kreatív decemberi számában megjelent Nem vizsgált hatások című írásáért. (A cikk a Kreatív Online felületén Mit hoz a Fidesz a közterületi médiának? címmel jelent meg, december 21-én.)

Bátorfy Attila – aki 2010-ben megkapta a Junior Prima Primissima díjat is – cikke a közterületi reklámfelületeket szabályozó törvény és végrehajtási rendelete okozta piacszűkülésről, a piaci szereplők első rémületéről, illetve egyes gazdasági körök előretöréséről számol be.

A Minőségi Újságírásért-díj odaítéléséről a Minőségi Újságírásért Alapítvány által felkért zsűri – Bojtár B. Endre, Farkas Zoltán, Fehér Béla, Martin József Péter, Mészáros Antónia, Vizy Dorottya és Weyer Balázs – döntött. 

Az 1997-ben alapított díj védnöke a Brit Nagykövetség, támogatója a Vodafone, a Richter Gedeon és a PWC. A díjjal oklevél és nettó 200 ezer forint pénzjutalom jár. Az elismerést a Minőségi Újságírásért Alapítvány klubjának következő rendezvényén adják át.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Gratula! Ez így teljesen rendben is van! Bátorffy egy "bátor fi".

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés
hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.