hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mester az IDG egykori lapjainál

Tizenhat év után ismét Mester Sándor lett a Computerworld főszerkesztője és ő irányítja a márka köré épített nyomtatott és online kiadványok, valamint rendezvények üzletágát. Az IDG amerikai kiadó 2012 novemberében adta el magyarországi érdekeltségét a Mazaj Media nevű cégnek.

hirdetés

Május 2.-tól ismét Mester Sándor irányítja a Computerworld informatikai lapot. Mester Sándor 1990 és 1997 között volt már a lap főszerkesztője, most pedig hozzá tartozik még a márka köré épített egyéb kiadványok és rendezvények vezetése is.

Mester Sándor 1997-es távozása után ügyvezető igazgatóként vezette a Scala ECE Hungary nevű céget, majd Brüsszelben irányította az ETIS nemzetközi informatikai-távközlési szövetség központi irodáját. 2001 és 2007 között az Origónál dolgozott, ahol az utolsó 4 évében hirdetési igazgató volt. 2007-es távozása után egy ideig az AAM tanácsadó cégnél dolgozott, azt követően az Axel Springernél tanácsadóként, majd 2009 márciusától a Borsot és a Bors Online-t akkor kiadó Híd Rádió értékesítési igazgatójaként tevékenykedett.

A Computerworld az amerikai IDG kiadványa, a cég azonban 2012 novemberében eladta magyarországi érdekeltségét egy kevéssé ismert, Mazaj Media nevű cégnek, a kiadót pedig Projekt 029-re nevezték át. Az eladás után távozott a kiadó ügyvezetője, Bíró István, akit Virágh Márton, a kiadó lapigazgatója, korábban a Gamestar főszerkesztője követett a cég vezetésében.

A tulajdonosváltással nagyjából egy időben a kiadó online hirdetési portfoliója visszakerült a korábbi értékesítést végző céghez, a Lighthouse Mediához.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A lap cikke szerint az Indamedia vezetése az Index és az MTVA közötti konfliktus után dönthetett a visszavásárlásról.

A testület szerint a Klubrádió műsora sem volt gyűlöletkeltő.

Indulhat a könyvespolcok ismerkedése. A Libri kampánybejelentőjét olvashatjátok.

Twitteren őrjöng, kamunak tartja a klímaváltozást, és mindenkit utál, de főleg a postát. Ismerős? 

A kötet szerzője a zwoelf digital tulajdonosa, Serfőző Péter.

hirdetés

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!

hirdetés