hirdetés
hirdetés
hirdetés

Menhely Alapítvány - 405 ezer forint jött össze a sajtóárverésen

Lezajlott az Origo-hoz, a Hg.hu-hoz, a Figyelőhöz, a Pesti Esthez, a Medical Tribune-höz, a Kreatívhoz és a Kreatív Online-hoz érkezett karácsonyi ajándékok árverezése, amelyen 405 ezer 795 forint gyűlt össze. Az összeget idén is a Menhely Alapítványt kapta meg.

hirdetés

Az akcióban az újságírók a szerkesztőségekbe küldött – cégektől, pártoktól és egyéb intézményektől ajándékba kapott – ajándékokra licitálhattak, a bevételt pedig a tavalyi évhez hasonlóan, a hajléktalanokat segítő Menhely Alapítvány kapta meg.

Míg az első aukción 283 ezer forint gyűlt össze, addig a január 4-én megtartott liciten összesen 405.795 forintért keltek el az ajándékok.

Az árverésen résztvevő szerkesztőségek azért döntöttek az immár hagyományosnak tekinthető akció mellett, mert úgy gondolják, hogy újságíróként nem fogadhatnak el ajándékokat olyan cégektől és egyéb szervezetektől, amelyekről egyébként munkájuk során írniuk kell, hiszen ez esetlegesen azt a látszatot keltheti, mintha nem kezelnék őket pártatlanul.

Az árverés során elkelt tárgyak listája

.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Fileok

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az új általános vezérigazgató-helyettes Hargitai Ádám lett, Lóczi Jánost váltja.

A Főszerkesztők Fóruma Ács Dánielt és alkotótársait díjazta, illetve kiemelt további három munkát.

Bracsok István és Jay Walker is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Idén az Országos Mentőszolgálatra szavaztak a legtöbben. 

10 hónap kihagyás után újra nyomtatásba kerül az autós magazin. 

hirdetés
hirdetés

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.