hirdetés
hirdetés
hirdetés

Másodszor díjazták az év prospektusait

Második alkalommal ítélték oda az Év prospektusa-díjat. Az első az Építkezem, Felújítok Magazin lett, grafikai díjat a Mátai és Végh Kreatív Műhely kapta, a közönségdíjas pedig a Monogramma Kreatív Reklámstúdió lett.

hirdetés

Második alkalommal ítélték oda a Media-Press által szervezett az Év prospektusa-díjat. A 29 pályaművet kilenc tagú szakmai zsűri bírálta el (Papp-Váry Árpád, Gyurka András, Jagodics Rita, Kathi Zsolt, Szombati Orsolya, Táncsics András, Tonk Emil, Wolf Gábor, Prech T. Zsolt) a kiadványok üzleti értékteremtő képessége, a figyelemfelkeltő volta, a képi és szöveges tartalom egyensúlya, a közérthetősége, valamint egyedisége, ötletessége alapján. A díjra prospektusokkal, cégismertetőkkel, termékkatalógusokkal, céges újságokkal, dm-küldeményekkel és céges naptárakkal lehetett nevezni.

A zsűri értékelése alapján az első helyet a Mapei Kft. Építkezem, Felújítok Magazinja nyerte el. Második a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola felvételi tájékoztatója, harmadik pedig a CF-Net Kft. kiadványa, a Minőségi élet termékismertető lett.

A zsűri a grafikai teljesítményt is díjazta, a grafikai díjat a Mátai és Végh Kreatív Műhely kapta a BKF prospektusáért. A közönségdíjat a Monogramma Kreatív Stúdió által a Baggio Private Travelnek készített utazási kiadványa nyerte el, amely a 20375 szavazatból 5630 szavazatot kapott.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Valótlan tényeket állítottak a termékről. A cég „visszaeső jogsértő" a hatóság szerint.

A Trónok harca előzménysorozat pedig 2022-ben érkezik. Összeszedtük a legfontosabb infókat az HBO amerikai sajtónapjáról.

Rendezők, producerek, operatőrök, vágók, hangmérnökök, fesztiválszervezők és filmforgalmazók is ott vannak már a tagok között.

Az RTL Klub is kapott egy 200 ezer forintos bírságot az NMHH Médiatanácsától.

Merülés a Duna Arénában, kajakozás a nulla fokos Dunán - így készültek az Exatlon teaser videói. 

hirdetés
hirdetés

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Gyógyszerkommunikációs konferencia március 12-én!

Az Instagram üzleti használata elméletben és gyakorlatban március 4-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján!

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók