hirdetés
hirdetés
hirdetés

Martin József Péter a vasárnapi Népszabadság élén

A Figyelő eddigi főszerkesztője, Martin József Péter irányítja majd a Népszabadság 2009-ben induló vasárnapi kiadását, amellyel új rétegeket szólítana meg a lap. A Figyelőnél egyelőre keresik a vezető utódját.
hirdetés

Martin József Péter lesz a Népszabadság jövőre induló vasárnapi kiadásának főszerkesztője. A Kreatív Online úgy tudja, a kinevezés sorsa meghívásos pályázaton dőlt el.

Az eddig a Figyelő főszerkesztőjeként dolgozó szakember az év végéig irányítja a gazdasági hetilapot, és 2009. január 1-jétől csatlakozik a Népszabadsághoz. A Figyelőt kiadó Sanoma Budapest egyelőre keresi Martin József Péter utódját – amennyiben az év végéig nem találják meg, a lap irányítását átmenetileg Simon Ernő főszerkesztő-helyettes veszi át.

Mint arról a Kreatív Online-on többször beszámoltunk, a vasárnapi kiadás elindítása régóta napirenden van a Népszabadságnál. A Kreatív magazin korábban úgy értesült, a már kész tervekkel rendelkező lap idáig elsősorban a tulajdonosok közötti konfliktus miatt nem indulhatott el.

A koncepció szerint a vasárnapi kiadás a Népszabadság márka újrapozicionálását, fiatalítását segítheti majd: német mintára készülő, a hét eseményeit hosszabb, képekkel gazdagon illusztrált cikkekben elemző kiadvány lesz, amelyet külön szerkesztőség készít majd. Kovács Tibor, a Népszabadság Zrt. elnök-vezérigazgatója a Kreatív magazinnak szeptemberben azt mondta: a végső koncepciót az akkor októberre megtalálni szándékozott főszerkesztő és csapata alakítja majd ki.

A Népszabadság közleménye most úgy fogalmaz, a lap „eddigi olvasótáborán túl, szélesebb célcsoportot kíván majd megszólítani. A lap indításánál a kiadó modellként tekint a nyugat-európai minőségi lapok vasárnapi kiadására, amikor is az új kiadvány nem a hetedik lapszám, hanem egy önálló, független orgánumként pozícionálja magát a piacon."
 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Szerinte kevés a forrás, az unió pedig még mindig nem érti, hogy a demokrácia léte függ attól, eljutnak-e a lakosokhoz a valódi információk.

A Hirado.hu vezetését egy hónapja vette át a Lokál nevű kormányközeli bulvárlaptól érkezett Leitner Attila. 

Naomie Harris, a James Bond-filmek sztárja és Brian Eno brit zenész is közreműködött a rövidfilmben.

Ennél többet csak focira költött eddig a közmédia. a 2020-2022 közötti futamokért kellett ennyit fizetni.

A jellegzetes ta-damm hang megmarad, de a mozikba jobban passzoló, hossszabb zenei felvezetés előzi meg a védjegyszerű kezdést.

hirdetés
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.